Reacties

Wilt u uw mening geven over Praktijk Chandra? Dat kan hier.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw Ervaring

  Recente ervaringen:

  Lieve Bianca en Cindy,
  Ik wil jullie beiden bedanken voor de uitnodiging voor the rite of the womb … Ik had vorige jaar op internet iets over deze rite gelezen en een youtube filmpje gezien. Het raakte mij toen en mijn gedachte was dat ik dit een keer wil ervaren …
  Vorig jaar november heb ik Bianca ontmoet en wij zijn vrienden geworden op facebook. En zo leuk, dat ik jullie evenement voorbij zag komen voor een rite of the womb op 2 februari. Ach wat jammer nou, ik had al een afspraak. Deze afspraak ging niet door en dit gaf mij de gelegenheid om Bianca te vragen of er nog een plekje vrij was voor mij. Gelukkig ik kon deelnemen in de cirkel …
  Mijn ervaring met the rite of the womb … die ik op zondagmorgen 3 februari heb opgeschreven … (Elke zondagmorgen heb ik een schrijfmoment)
  Ik heb genoten van een prachtig samenzijn met een groep vrouwen en mannen in een liefdevolle, veilige sfeer waarin een ieder geheeld werd in datgene wat niet meer dient en gevuld en gevoed werd met het Universele Licht en de Onvoorwaardelijke Liefde vanuit de Alomvattende Bron! Zo mooi, zo puur ... Een geweldige ervaring ... een liefdevol cadeau voor mijZelf en voor al mijn dierbaren die met mij verbonden zijn ...
  Ik dank! Ik ben dankbaar! Ook voor de liefdevolle ontmoetingen ...
  Ik kreeg ook nog een ander gevoel bij ons samenzijn … Wij hebben in de Liefde zoveel energieën die niet meer dienen en die belemmerd werken om in onze Kracht te gaan staan getransformeerd! Ook voor het collectief! Wij hebben met elkaar zo'n mooi Licht - en Liefdeveld gecreëerd, dat dit het centrum was en van hieruit hebben wij Licht en Liefde verpreidt ... de wereld in ... werkend als de Flower of Life. Zo mooi dit te voelen en er bewust van te zijn ... Zo leuk te lezen in jullie mail dat jullie dit ook ervaren hebben ... Er heerste een sfeer van EEN ZIJN ... van overgave ... van bevrijding tot een verwondering in vreugde ... eenheid, veiligheid en respect ... Dit is wat er nodig is om te groeien naar het Licht, de Lichtmens die wij allen zijn ... Ieder mens is in de Bron een mens van Licht die de Liefde mag verspreiden ... Wij mogen onze blokkades keren door ze te transformeren in de Kracht van de Liefde … In de Kracht van de Liefde vindt een versmelting plaats, waardoor er ruimte komt om de puurheid weer geboren te laten worden … Onze creatiekracht komt weer in het Licht!
  Dit heb ik ervaren tijdens de rite of my womb door jullie liefdevolle aandacht en passie … Ik voelde mij ondergedompeld, omhuld en gevuld in een bad van Liefde waarin er geheeld mocht worden wat niet meer diende … Vol liefdevolle intentie hebben jullie en een ieder mij gegeven vanuit de Liefdevolle Bron van Licht en Liefde … Zo’n mooie ervaring om mijn pure, zuivere krachten weer terug te ontvangen, zodat zij weer hun kracht in Liefde en Licht kunnen uitstralen en ik mijn eigen plek in mag nemen … en dat ik mijn creatiekracht vanuit het land van mijn Ziel al creërend vol vreugde en speelsheid in vrijheid mag inzetten …
  Lieve Bianca en Cindy, dank jullie wel.
  En ik kom nog een keer met mijn man Marinus, hij wil het ook ervaren …
  Een idee is geboren, een zaadje is geplant, om deze prachtige rite of the womb ook door te gaan geven …
  Groet in Licht en Liefde,
  Magda Romijn

  Lieve Cindy en Alima,

  Ik wil graag mijn ervaring met jullie delen van donderdagavond 1 september jl.

  Hoe mooi om weer te ervaren dat je echt naar plekken geroepen/gestuurd wordt en ook hoe snel alles op dit moment gaat!!!!

  Mijn weerstand naar mannen die al gelijk verdween tijdens de meditatie. Geweldig hoe ik het weg voelde ebben en mij direct kon overgeven aan hun steunende kracht.

  Ik voelde echt dat ik kon leunen en hoe gemakkelijk dat ging. Hoe dankbaar ik ben dat dit laatste staartje geheeld mocht worden.

  Wat mijn verbazing wekte was dat bij elke herhaling van "the womb ...... mijn baarmoeder zo ontzettend groot werd.  Het voelde bijna alsof het fysiek was. Woh wat een ongelooflijke krachtige power!!!.

  Tegelijkertijd ontstond vanuit mijn baarmoeder een verbinding met de aarde. Met een enorme power voelde ik de kracht naar achter en een opening ontstond naar boven. Een lichtblauw licht kwam naar beneden.

  Daarna de heerlijke "vrouwensandwich"  Een ervaring op alle niveaus. Zo bijzonder. Naast het vrouwelijke lijfelijke voelde ik mij een deel van het vrouwelijke principe

  maar tegelijkertijd ervaarde ik de "eenheid van alle vrouwen"  en een collectieve heling. Dit allemaal op zo'n prachtige locatie met de nieuwe maan.

  Deze rite is zo mooi dat ik echt een soort verantwoordelijkheid voel om het door te gaan geven. Jullie zijn zo mooi en bijzonder.  Een heerlijke vrouwen''samenwerking" die zo liefdevol en vanzelfsprekend vloeit.

  Ik ben jullie zeer dankbaar. Dank jullie wel.

  Heel veel liefs, Tera

   

  Ik ben heel blij met de die ik van jou mocht ontvangen.
  En ja het was vreemd voor mij ....de rituelen, de stenen, de woorden....maar ik had mezelf voorgenomen, niet te denken , maar het gewoon te ondergaan.
  Alles gebeurde heel zacht en rustig....muziek....aanrakingen....woorden....complete ontspanning

  Nadien heb je verteld wat jij gevoeld, gezien , gehoord hebt en hebben we gepraat over de inzichten die gekomen zijn .... dit heeft mij veel geholpen.

  Het heeft mij inzicht gebracht in mijn relatie met mijn mama, wat het me soms moeilijk maakt om haar gewoon graag te zien, want objectief gezien heeft ze alles voor mij gedaan.Niet dat ik boos ben of zo....wel integendeel....ik snap veel beter wat het haar moeilijk maakt en dat geeft mij een andere , ruimere manier van kijken. Ook naar de relatie tss mijn ouders.

  Mijn man is 7 jaar geleden na een langdurende ziekte overleden. We hadden een goede relatie , maar toch waren er enkele essentiële dingen tussen ons niet uitgesproken...deze verhinderden mij om verder te gaan in mijn rouwproces. De healing heeft dit goed gemaakt....afgerond. Ik vind nu rust.

  Deze inzichten waren heel belangrijk voor mij. Er is een stuk geheeld wat de angst wegneemt.Er is zeker nog een weg te gaan, maar ik voel het vertrouwen dat het goed komt.

  Cindy , ik kom zeker bij je terug ....je gebruikt je gaven op een heel liefdevol en begripvol. Als persoon kan ik nemen wat bij mij past.....een begeleidende, maar geen opdringende manier.

  Waarvoor dank

  Liefs Christel

  Christel

  De afgelopen 2 jaar was ik regelmatig te vinden bij Cindy,
  Samen met Cindy heb ik een bepaalde proces mee mogen maken,
  was totaal geen prater, emotie liet ik niet toe.
  Met behulp van Cindy en haar energie die ze naar mij toe heeft gestuurd zie ik steeds meer mooie nieuwe punten.

  Heb zelf afgelopen 2 jaar niet kunnen genieten van wat ik had/heb.
  Bij de laatste behandeling bij Cindy is er een knap omgegaan, ik mag van mezelf weer gaan genieten.
  Afgelopen 2 maanden na de laatste behandeling, hoor ik van vrienden en familie dat ik weer de oude Renske ben! Hoe fijn is dat?
  Geloof me, dat is echt zo fijn! Ik geniet weer van het leven. En er is altijd een moment dat het even niet lekker gaat, of dat er een moment is dat je het zwaar hebt, maar ik mag genieten van wat ik heb en doe!

  De massage Sacred Hotstone &Abhyanga massage hebben mij hier zo bij geholpen, dat ik dit zo mag zien en voelen.
  Bij de twee massage had ik altijd momenten dat je lichaam voelde hoe zwaar het is, en dat je toch echt dingen moet los laten, om verder te kunnen.
  Ik liet mijn tranen komen, liet mijn boosheid komen, mijn angst kwam naar boven, maar je weet dat Cindy bij je is, die zorgt dat het goed komt, Cindy helpt je der door heen, door rustig te praten en door te gaan met de behandeling!

  Lieve Cindy, Wil je zo erg bedanken wat jij voor mij op dit moment hebt betekend.
  Kom zeker nog langs, want dit wil ik vast houden en wil altijd nog een moment voor mezelf hebben en dat heb ik bij jouw Cindy!

  Bedankt voor deze krachten!

  Liefs Renske

  Renske

  Zoals zo vaak was mijn laatste ontmoeting met Cindy dicht bij zee. We deelden in de zon onze levens. Lachten, huilden en de Liefde stroomde. Ze is me dierbaar, mijn nicht.

  Mijn pad was het laatste half jaar donkerder geworden en vlak voor onze ontmoeting kreeg ik belangrijke inzichten om weer terug te kunnen keren naar het licht en verder te groeien naar een leven in kracht en Liefde.

  Ik vroeg Cindy me te helpen goed op weg te komen dmv een afstandshealing. We spraken een tijdstip af en ik kon thuis in Rotterdam rustig op de bank gaan liggen. Ik hoefde niks te doen, anders dan rustig en ontspannen liggen.
  Ik ging op reis. Gehuld in warmte Liefde en een veilig gevoel. Er kwamen vragen voorbij, die, hoe essentieel en in het dagelijks leven lastig te beantwoorden, duidelijke antwoorden hadden.
  Na afloop trok ze een kaart voor me en stuurde die via de app.
  Het was voor mij ongelooflijk, maar die was zo precies voor mij.

  De Engel is sindsdien in mijn buurt. Niet persé voelbaar maar op een Liefdevolle manier sturend, coachend aanwezig.
  Daar waar ik eerder angst en verlammende paniek voelde en niks kon, zijn er nu rust en duidelijke opdrachten. En die leiden tot doen wat ik te doen heb. En dat lukt dus ook weer.

  Ik lees de kaart regelmatig terug en heb inmiddels een steen die daar weer mooi bij past. Het geeft me troost en richting.

  Lieve Cindy, jij ziet dingen in mij die ik zelf nog niet altijd kan zien maar die zich steeds meer openen. Deze behandeling kwam precies op het goede moment. Dat is meteen ook het voordeel van zo’n afstandshealing. Het heeft me heel veel gebracht. Ik ben je intens dankbaar!

  Liefs Frederike

  Frederike