Zoals zo vaak was mijn laatste ontmoeting met Cindy dicht bij zee. We deelden in de zon onze levens. Lachten, huilden en de Liefde stroomde. Ze is me dierbaar, mijn nicht.

Mijn pad was het laatste half jaar donkerder geworden en vlak voor onze ontmoeting kreeg ik belangrijke inzichten om weer terug te kunnen keren naar het licht en verder te groeien naar een leven in kracht en Liefde.

Ik vroeg Cindy me te helpen goed op weg te komen dmv een afstandshealing. We spraken een tijdstip af en ik kon thuis in Rotterdam rustig op de bank gaan liggen. Ik hoefde niks te doen, anders dan rustig en ontspannen liggen.
Ik ging op reis. Gehuld in warmte Liefde en een veilig gevoel. Er kwamen vragen voorbij, die, hoe essentieel en in het dagelijks leven lastig te beantwoorden, duidelijke antwoorden hadden.
Na afloop trok ze een kaart voor me en stuurde die via de app.
Het was voor mij ongelooflijk, maar die was zo precies voor mij.

De Engel is sindsdien in mijn buurt. Niet persé voelbaar maar op een Liefdevolle manier sturend, coachend aanwezig.
Daar waar ik eerder angst en verlammende paniek voelde en niks kon, zijn er nu rust en duidelijke opdrachten. En die leiden tot doen wat ik te doen heb. En dat lukt dus ook weer.

Ik lees de kaart regelmatig terug en heb inmiddels een steen die daar weer mooi bij past. Het geeft me troost en richting.

Lieve Cindy, jij ziet dingen in mij die ik zelf nog niet altijd kan zien maar die zich steeds meer openen. Deze behandeling kwam precies op het goede moment. Dat is meteen ook het voordeel van zo’n afstandshealing. Het heeft me heel veel gebracht. Ik ben je intens dankbaar!

Liefs Frederike

Frederike,