Meditatie om te luisteren

Omdat ik gemerkt heb dat er vraag is naar begeleidde meditatie, hierbij een meditatie opname mee van een meditatie die ik met iemand gedaan heb tijdens een sessie en die opgenomen is.

Gewoon een niet al te lange meditatie waarin je even in verbinding kunt gaan met jezelf om daar even te voelen wat gevoeld wil worden en daar je Liefde en aandacht aan te schenken voor jezelf.

Even een momentje voor jezelf. Kijk maar of je er behoefte aan hebt om hem te luisteren. Voor degenen die een langere meditatie willen, mail me even. De meditatie van afgelopen avond bewustwording is opgenomen. Een zeer aardende meditatie vol momenten van heling. Zo nodig in deze tijd. Om vooral goed te aarden. De verbinding tussen hemel en aarde moet in balans zijn.

1 Response

  1. Cindy ik heb geen geluid ??? lieve groetjes Annelies Gewoon een niet al te lange meditatie waarin je even in verbinding kunt gaan met jezelf om daar even te voelen wat gevoeld wil worden en daar je Liefde en aandacht aan te schenken voor jezelf. Even een momentje voor jezelf. Kijk maar of je er behoefte aan hebt om hem te luisteren. Voor degenen die een langere meditatie willen, mail me even. De meditatie van afgelopen avond bewustwording is opgenomen. Een zeer aardende meditatie vol momenten van heling. Zo nodig in deze tijd. Om vooral goed te aarden. De verbinding tussen hemel en aarde moet in balans zijn.

Leave a comment