Lieve Cindy en Alima,

Ik wil graag mijn ervaring met jullie delen van donderdagavond 1 september jl.

Hoe mooi om weer te ervaren dat je echt naar plekken geroepen/gestuurd wordt en ook hoe snel alles op dit moment gaat!!!!

Mijn weerstand naar mannen die al gelijk verdween tijdens de meditatie. Geweldig hoe ik het weg voelde ebben en mij direct kon overgeven aan hun steunende kracht.

Ik voelde echt dat ik kon leunen en hoe gemakkelijk dat ging. Hoe dankbaar ik ben dat dit laatste staartje geheeld mocht worden.

Wat mijn verbazing wekte was dat bij elke herhaling van "the womb ...... mijn baarmoeder zo ontzettend groot werd.  Het voelde bijna alsof het fysiek was. Woh wat een ongelooflijke krachtige power!!!.

Tegelijkertijd ontstond vanuit mijn baarmoeder een verbinding met de aarde. Met een enorme power voelde ik de kracht naar achter en een opening ontstond naar boven. Een lichtblauw licht kwam naar beneden.

Daarna de heerlijke "vrouwensandwich"  Een ervaring op alle niveaus. Zo bijzonder. Naast het vrouwelijke lijfelijke voelde ik mij een deel van het vrouwelijke principe

maar tegelijkertijd ervaarde ik de "eenheid van alle vrouwen"  en een collectieve heling. Dit allemaal op zo'n prachtige locatie met de nieuwe maan.

Deze rite is zo mooi dat ik echt een soort verantwoordelijkheid voel om het door te gaan geven. Jullie zijn zo mooi en bijzonder.  Een heerlijke vrouwen''samenwerking" die zo liefdevol en vanzelfsprekend vloeit.

Ik ben jullie zeer dankbaar. Dank jullie wel.

Heel veel liefs, Tera