Ik ben heel blij met de die ik van jou mocht ontvangen.
En ja het was vreemd voor mij ....de rituelen, de stenen, de woorden....maar ik had mezelf voorgenomen, niet te denken , maar het gewoon te ondergaan.
Alles gebeurde heel zacht en rustig....muziek....aanrakingen....woorden....complete ontspanning

Nadien heb je verteld wat jij gevoeld, gezien , gehoord hebt en hebben we gepraat over de inzichten die gekomen zijn .... dit heeft mij veel geholpen.

Het heeft mij inzicht gebracht in mijn relatie met mijn mama, wat het me soms moeilijk maakt om haar gewoon graag te zien, want objectief gezien heeft ze alles voor mij gedaan.Niet dat ik boos ben of zo....wel integendeel....ik snap veel beter wat het haar moeilijk maakt en dat geeft mij een andere , ruimere manier van kijken. Ook naar de relatie tss mijn ouders.

Mijn man is 7 jaar geleden na een langdurende ziekte overleden. We hadden een goede relatie , maar toch waren er enkele essentiƫle dingen tussen ons niet uitgesproken...deze verhinderden mij om verder te gaan in mijn rouwproces. De healing heeft dit goed gemaakt....afgerond. Ik vind nu rust.

Deze inzichten waren heel belangrijk voor mij. Er is een stuk geheeld wat de angst wegneemt.Er is zeker nog een weg te gaan, maar ik voel het vertrouwen dat het goed komt.

Cindy , ik kom zeker bij je terug ....je gebruikt je gaven op een heel liefdevol en begripvol. Als persoon kan ik nemen wat bij mij past.....een begeleidende, maar geen opdringende manier.

Waarvoor dank

Liefs Christel

Christel,