Nieuw aanbod, Bron-Stoel

Lieve allemaal,

Terwijl iedereen geniet van waarschijnlijk heerlijke vrije dagen zo met Pasen voelde ik zelf sterk de behoefte om een nieuw aanbod dat ik heb kenbaar te maken.

Met veel blijdschap wil ik graag vertellen dat ik een nieuw aanbod heb binnen mijn Praktijk.

Ik heb het geluk gekregen dat ik vanaf nu aan de slag kan met een Bronstoel. Deze is bij mij terecht gekomen via een dierbare vriend David- Avraam Shvartz.  ik wil hem daarvoor vanuit mijn Hart bedanken.

David zocht een plek voor deze prachtig helende stoel en kreeg een paar keer door dat ze bij mij mocht komen te staan en ik er mee aan de slag mocht. Ik heb me er zelf ook op afgestemd en kreeg een volmondig Ja.

Dus vorige week maandag is hij haar komen brengen. Het is heel bijzonder want vanaf het moment dat ik wist dat ze naar mij toe zou komen ging er al iets heen en weer in de energie waar ik erg blij van werd. Een soort vlinders in mijn buik. Die ochtend dat hij zou komen voelde ik letterlijk een soort verliefd gevoel. Ik voelde heel veel Liefde en zo heb ik de stoel in ontvangst genomen. Om eerst zelf maar eens goed contact te maken en de samenwerking echt op gang te brengen. Een mooi proces die ik hiermee afgelopen week gegaan ben. Ik heb zelf elke dag op de stoel gezeten om contact te maken. Te voelen wat de werking is. En welke heling hij brengt.

Ik ben onder de indruk. Van de krachtige energie en het diepgaande contact wat ik mag ervaren. Ik voelde hoe ik echt aangesloten werd op de Bron. Mijn Bron. En antwoorden en inzichten ontstonden als vanzelf.

Ik vind het fascinerend op welke gebieden er gewerkt kan worden met deze stoel. Heb dit afgelopen week mogen ervaren want ik heb verschillende transformaties en transmutaties mogen voelen bij mezelf.

Om er echt goed in te komen heb ik al met een aantal mensen sessies gedaan om zo voldoende vertrouwen te hebben in het geven van sessies. Ik kan wel zeggen dat het vanzelf ging. Net of ik niet anders gedaan heb. Ik voel een soort magische werking van deze stoel en healing af komen en voel er heel veel positieve stroming vanaf komen. Ben nogmaals erg dankbaar en blij dat hij op mijn pad gekomen is. Een groot geschenk.

Even wat uitleg over de stoel.

De Bronstoel is ontworpen om specifieke programma’s, herinneringen en conditioneringen te wissen die je vasthouden in een verkeerde realiteit omtrent wie je werkelijk bent. Deze werkelijkheden, die in werkelijkheid zelfontworpen of aangenomen illusies zijn, lijken heel echt en kunnen erg belastend werken op je totale Zijn. Door een sessie in deze stoel kun je  op cel- en Zielniveau zeer versneld oude ballast en geblokkeerde energie loslaten.  De Bron-Stoel werkt op ‘magische’ wijze, opgewekt door de combinatie van de kristallen en de getalsymbolieken, ondersteund door het pentagram en de Tetractys.

Allemaal symbolieken die in deze Bron-Stoel verwerkt zijn. Ze werkt met natuurlijke kosmische energie en Liefde die diep in jou systeem doorwerkt en zeer helend is. Ze werkt op alle lagen van het lichaam en de aura.  Schaduwplekken kunnen gewist worden en transformeren naar Licht.

Ze maakt weer contact met je totale Goddelijke Plan of Blauwdruk en daar wordt je weer op aangesloten. De Bronstoel is een zeer krachtig instrument, verbonden met de lichtmatrix en een lichtmeester die de sessie ondersteunt. Ik zal als therapeut deze sessies begeleiden. Het ontstaat allemaal vanzelf als je op de stoel plaats neemt.

Er kan gewerkt worden op verschillende gebieden:

Programma 1

Wissen van informatie uit vorige levens, activering van de kwaliteiten uit vorige

levens.

Programma 2

Wissen van overtuigingen/coderingen ouder en familiepatronen.

Kwaliteiten terug halen.

Programma 3

Wissen van ballast uit dit leven en verbinding met de goddelijke blauwdruk

heractiveren.

Programma 4 zorgt ervoor dat jouw zielsfrequentie weer in evenwicht komt en harmonieert met je ‘aardse’ frequenties.

Programma 5 zorgt ervoor dat de hartfrequentie sterk geactiveerd wordt. Je hart wordt in de juiste frequentie gebracht; een noodzaak om te leven vanuit je hart.

Ook wordt het kunnen geven én ontvangen in balans gebracht. Dit is bij veel mensen sterk uit balans.

De Bron stoel werd in de tijd van Atlantis gebruikt voor proceswerk. De aarde is er klaar voor om dit unieke instrument weer in te zetten!

Via deze weg wil ik aangeven dat er vanaf nu Bron stoel sessies geboekt kunnen worden.

Voor de hele maand April wil ik een speciale prijs van €50 aanbieden voor een sessie. Dus ik hoor het graag als je dit eens wilt komen ervaren.

Een fijne tweede Paasdag nog.

Harte-groet,

Cindy

Praktijk Chandra

Noordweg 69

4333 GB, Middelburg

Tel nr 0630003117

www.praktijkchandra.nl

 

 

No Comments Yet.

Leave a comment