Avond bewustwording en bewustzijn, Volle maan, 22 februari

Tijdens deze schitterende volle maan avond gaan we bij onszelf naar binnen. Maak je contact met je eigen innerlijke wereld. Hierdoor ben je je weer even bewust van wat er zich allemaal in je leeft en maak je contact met wat er gevoeld wil worden. We staan stil bij ons bewustwordingsproces en wisselen ervaringen uit.

Deze maan heet de Sneeuwmaan. Het thema voor deze avond is: Thema: ontkiemen. Niet alle zaadjes die we gezaaid hebben zijn levensvatbaar. Het kan zijn dat het niet de bedoeling is of er toch beter een ander zaadje kan ontkiemen. Dit is een mooi moment om voor jezelf te kijken wat jij zelf graag bewust wilt laten ontkiemen. Eventueel iets anders los te laten zodat er ruimte gemaakt wordt voor al het nieuwe zodat je daar al je positieve energie op kunt richten. En je bewust te zijn van je eigen potenties. Letterlijk balans krijgen in jezelf.

Ik zal deze avond 2 meditaties geven. Ik heb er zelf al veel zin in om weer met jullie samen te zijn. Een heerlijke avond in liefdevolle schitterende helende energie.

Aan het einde van de avond zal ik een blessing geven die er voor zorgt dat alles wat voor nu niet meer resoneert los gelaten kan worden. Dit alles in overeenstemming met je hoger zelf.

Kom je ook? Laat het dan even horen.

Tijd: van 19:45 uur tot 22:00 uur. Inclusief een pauze en koffie of thee.
Kosten 10 euro
Adres: Noordweg 69, 4333 GB, Middelburg

Graag aanmelden via email adres: info@praktijkchandra.nl of 06-30003117.

Afmeldingen graag 24 uur van te voren kenbaar maken.

De avond vindt doorgang bij minimale deelname van 4 personen.

Hartengroet van Cindy Molle.

No Comments Yet.

Leave a comment