Sjamanistische healing

Deze zachte en ontspannen healing brengt je weer terug in je eigen kracht en maakt je weer meer heel. Deze healing vind ik persoonlijk erg fijn om te geven. Hij is erg krachtig en het mooie eraan is dat je er zelf geen zware processen voor hoeft te ondergaan op dat moment. Een mooie healing die veel brengt, terwijl je ontspannen ligt.

Deze healing bestaat uit 4 onderdelen:
Polsreading en oogreading, en eventueel verwijderen van entiteiten
Verwijderen van zware energie met Khuya stenen
Balanceren van de chakra's
Soulretrieval: verloren zielen delen terug halen.

Ieder mens is in de loop van zijn leven zielendelen kwijt geraakt. Dit is een veilige reactie van je ziel als er een trauma is. Je kunt hierbij denken aan een ruzie, seksueel misbruik, een ongeluk, een echtscheiding of verliezen van een geliefd persoon, een escalatie of een heftig schrikken.

De ziel ontvlucht hierbij letterlijk het lichaam omdat hij de situatie niet meer kan handelen.
Dit is de meest veilige manier om erger te voorkomen. Het is een natuurlijk beschermingsmechanisme. Het zielsdeel vlucht naar een veilige plek. Wat natuurlijk erg mooi is, maar het zielendeel kan meestal niet vanzelf weer terug keren omdat het niet weet wanneer het weer veilig is. Waardoor je niet meer heel bent. Je bent dat deel kwijt en het doet niet meer mee. Je bent hierdoor kracht verloren.

Dit kan aanvoelen alsof je niet helemaal in je lichaam bent, alsof je jezelf niet helemaal bent. Vaak hebben we een mooi gezin, een mooi huis en misschien een goede baan, maar is er toch een sluimerend gevoel dat je iets mist in je leven. Iets voelt niet helemaal compleet. Een leegte waarvan de reden niet altijd duidelijk is. Dit kan er op duiden dat er sprake is van zielsverlies.

Andere vormen kunnen zijn: een verdriet dat maar niet overgaat, chronische depressie, zelfmoordneigingen, posttraumatisch stress-syndroom, een zwak immuunsysteem. Verslavingen zijn ook een teken van zielsverlies omdat men externe bronnen zoekt om de lege plekken in zichzelf op te vullen, zij het met verdovende middelen, met eten, met relaties, met werk of door dingen te kopen. Telkens als iemand zegt ‘Ik ben sindsdien nooit meer dezelfde geweest’ en dit niet positief bedoeld is, is er waarschijnlijk sprake van zielsverlies.

Tijdens deze healing kan ik verloren zielendelen weer terug halen zodat ze weer bij je geïntegreerd kunnen worden. Je wordt weer meer heel en raakt weer helemaal compleet en vervuld. De kracht die destijds weg gegeven is in de situatie die je hebt meegemaakt, keert weer bij je terug en zo ontstaat heling op zielsniveau.

Ik heb deze healingen zelf meerdere malen ondergaan. Mijn persoonlijke ervaring hiermee is dat de issues rondom dat thema (verloren zielsdeel) niet meer zullen spelen in je leven. Of ze raken haast niet meer. Je krijgt je eigen krachten die destijds weggenomen waren weer terug. Dit geeft een gevoel van in je Kracht staan en diepe vrede in jezelf.

De behandeling duurt ongeveer anderhalf tot twee uur.
Soms zijn meerdere behandelingen nodig, maar hier moet wel een paar weken tussen zitten.

Reactie van een cliënt:
Een gevoel van thuiskomen bij jezelf!
De healing die Cindy gaf bracht in eerste instantie rust en ontspanning. Liggend onder een warme deken, voel je dat het goed is en laat je jezelf helemaal gaan. Terug naar je eigen IK. Met rituelen en haar krachtige en zuivere handelen gaat ze op zoek naar oude trauma's die je blokkeren in je zijn. Die je niet volledig jezelf laten zijn.
Die als het ware in de weg staan.
Met liefde haalt ze deze blokkades weg en nadien voelde ik me zo zelfverzekerd en krachtig. Maar daarnaast geeft het ook inzichten. Waarom doe je nu eigenlijk wat je doet?  Met deze healing kom je weer helemaal terug in je eigen kracht en mag je weer stralen.
Rachelle Verhage

Comments are closed.