Ieder heeft zijn eigen route te lopen in het leven

Er zijn momenten dat die route lekker loopt. Alles gaat dan vanzelf. Er zijn ook momenten dat hij vast lijkt te lopen. Dan kan het zijn dat je last hebt van patronen waar je je niet altijd bewust van bent. Deze patronen zijn vaak ontstaan door overtuigingen die je hebt mee gekregen. Ze kunnen je belemmeren waardoor ze je weerhouden ten volle te leven. Hierdoor kan het gebeuren dat je steeds weer in dezelfde situaties terecht komt. Of dat je vastloopt, of dat het gewoon niet lekker loopt.
Zodra dingen niet meer bewegen en tot stilstand komen is er achteruitgang. Het stroomt niet meer. Door je bewust te worden van wat er speelt, en inzicht te krijgen, kun je er aan gaan werken en kunnen blokkades oplossen. Er komt weer wat in beweging en het kan weer gaan stromen.

Ik wil dit graag met jou onderzoeken en bekijken hoe je weer in contact kunt komen met je innerlijke wereld. Met wie je in essentie bent. Met jouw innerlijke kracht en wijsheid want je hebt alles al in je. Soms moeten de juiste deurtjes weer geopend worden. En achter deze deurtjes zitten vaak zo veel mooie dingen verstopt!

Bij elke hulpvraag kijken we samen wat er nodig is en wat ik aan kan bieden.

Comments are closed.