Divine Feminine solo

Vanuit de Divine Feminine training die onlangs geboren is uit mij voel ik me sterk geroepen om deze energie die hiermee vrijgekomen is ook aan  te bieden in individuele sessies.

In mijn praktijk en privé leven ontmoet ik veel vrouwen. We zijn allemaal zo bezig op ons eigen unieke pad. Ieder op eigen manier op weg naar Heelheid. En ik voel bij iedere vrouw het verlangen om in haar volledige Vrouw Zijn te gaan staan. Die Kracht vanuit je vrouwelijkheid en sensualiteit waar je van mag voelen dat je het waard bent om hier in veiligheid in te gaan staan. Om in je eigen waardigheid te gaan geloven en te gaan staan. Je weer Vrij te voelen. Het vuur in je te laten branden op volle toeren en te leven vanuit je hart en passie. En jezelf toe te staan om jezelf die mooie vrouw te mogen voelen die je werkelijk bent. De Godin in jezelf te ontmoeten en eren.

Het is van deze tijd dat we werkelijk met zijn allen op collectief niveau het vrouwelijke en mannelijke in onszelf in balans mogen  brengen. Er is vaak onwaardigheid, angst en onzekerheid op die delen. Zeker op de vrouwelijke energie.  Ontstaan uit vroegere ervaringen en overtuigingen die enorm beperken en belemmeren.  De vrouwelijke energie is lang onderdrukt, beschadigd en verwond geweest Hierdoor maken we onszelf klein en dat is zo jammer.

In een traject wil ik met jou onderzoeken wat jou op dit moment belemmerd of tegenhoudt om de stappen te zetten die nodig zijn. We gaan kijken wat er nodig is om de veilige bedding bij jezelf terug te krijgen. En je leven te volle te gaan leven vanuit hoe jij je het wenst. In vol contact met je innerlijke schoonheid.

Vanuit de oorspronkelijke vrouwelijke Kracht die in balans is, en geaard. In vol verbinding met de aarde, in contact met je innerlijke Wijsheid en intuïtie, vanuit je hart gedragen. Vol eigenwaarde en zelfrespect.

Wat brengt dit traject je:

  • Meer levensvreugde en liefde
  • Meer zachtheid en eigenliefde
  • Je eigen grenzen voelen, en hier je ruimte in te nemen en te begrenzen
  • Meer zelfvertrouwen
  • Veilige aarding en bedding in jezelf geven
  • Je vrouwelijke intuitieve kant
  • Meer Jouw Plek innemen
  • Contact maken met je potenties en verlangens
  • Authenticiteit van jezelf

Ik wens je dit alles en wil je graag ondersteunen in dit prachtige proces. Waarin jij jezelf en daarmee je omgeving het mooiste kunt gaan geven wat er is. Je mooie stralende Zelf!!

 

 

 

Comments are closed.