Groepshealing

Door allerlei omstandigheden in ons leven kunnen er verstoringen zijn in ons lichaam en geest. Er zijn stempels op ons blauwdruk gezet die er voor zorgen dat we niet in ons Ware Zelf kunnen staan. Terwijl het juist de bedoeling is dat we onze volledige potenties mogen gaan benutten.
Door te werken met een hoge frequentie trilling, kunnen stempels en energetische blokkades gereinigd worden en hersteld.

Er vindt heling op diepgaand niveau plaats in het mentale, het emotionele en het fysieke lichaam. Het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd. De aura wordt hierdoor hersteld en karmische belasting die je nu los mag laten verdwijnt. Dit leidt tot meer inzicht en bewustwording. Je wordt je weer bewust van je eigen Goddelijke Vonk.

Deze GroepsHealing zal gegeven worden door mij. Door het activeren van de RasterEnergie ontstaat er een intense en krachtige overdracht van deze kosmische energie. Ik verbind me hier met de HOOGSTE TRILLING die er is, universele LIEFDE uit de Bron.

Iedereen ontvangt dezelfde energie, maar de doorwerking zal voor iedereen individueel zijn Je ontvangt wat je nu nodig hebt. Deze vind plaats in overeenstemming met het Hogere Zelf! Tijdens een training bij Senia Melchizedek is deze intense RasterEnergie weer geactiveerd. Deze GroepsHealing zal liggend plaats vinden. Neem daarvoor een matje, kussen en dekentje mee.

Comments are closed.