Voorouder healing dag

Zaterdag 8 Februari 2020

Tijdens deze prachtige diepgaande Voorouder healing dag vanuit het sjamanistische veld, gaan we werken op de generaties van onze voorouders. Elke familie draagt familie karma met zich mee. De Karma kan je zien als zware lading/energie die van generatie tot generatie door gegeven wordt. De lading komt vaak terug in verschillende thema’s of een bepaalde levenshouding die we mee gekregen hebben. Dit gaat vaak onbewust en kan diep zitten. Het is meestal als overlevingsstrategie ontstaan.

Thema’s als: trauma, onderdrukking, minderwaardigheid, ziektes, negatief beperkende patronen, slachtofferschap, relatie thematiek, afhankelijkheid, opoffering, schuldgevoel, misbruik, negatieve overtuigingen, hart niet durven openen enzovoorts. Het zal voor iedereen weer anders zijn. Je Ziel heeft zelf gekozen om juist in die familie op te groeien om daar je lessen te leren. De Blue Print vanuit je Ziel is verbonden met je voorouders. De trilling daarvan draag je met je mee, om deze volledig door te werken zodat het getransformeerd kan worden. Alle Karma kunnen jou er van weerhouden om je Ware Zelf te leven. In jou volledige Goddelijke Kracht te gaan staan, die je geboorterecht is.

We gaan tijdens deze dag een diepgaande opschoning en zuivering geven op de mannen en vrouwenlijn, op de mannelijke kant van de vader en de vrouwelijke kant van de moeder. We gaan vanuit de hoog frequente trillingsenergie healing sturen naar de lagere energie zodat healing plaats kan vinden. Tijdens deze energieoverdracht zal er ook zo veel mogelijk zielsenergie/delen die ooit verloren zijn geraakt terug worden gebracht naar de generaties zodat weer meer Heelheid ontstaat. We zullen ook contact gaan maken met het voorouderveld om juist de Kracht en Wijsheid weer terug te mogen ontvangen van de Voorouders. Want dit is een ongelofelijk Krachtig veld wat jou zo veel te geven heeft. De Voorouders staan te springen om dit weer aan jou door te geven. Het is een Groots geschenk dat via jou deze healing plaats mag vinden. Je doet dit niet alleen voor jezelf maar ook voor de generaties voor en achter je.

Dus voel jij dat je te veel Karmische lasten vanuit je familie op je schouders draagt? En wil je verantwoording voor jezelf nemen om jezelf hier van te verlossen? Dan is deze dag echt voor jou.

Je mag deze dag de intentie voor jezelf waar je vooral healing op wil mee nemen en alles zal in overeenstemming met je I AM, hoger Zelf plaats vinden.

Voor deze dag neem je een matrasje of schapenvacht en kussentje en dekentje mee.

Energetische uitwisseling is: € 125,- , inclusief lunch, thee en lekkers in overvloed aanwezig.

Datum: zaterdag 8 Februari 2020.

We beginnen deze dag om 10 uur en zullen eindigen tussen 16:30 en 17 uur.
Locatie: Noordweg 69, 4333 GB, Middelburg.

Wil je graag aanmelden stuur me dan een mail op info@praktijkchandra.nl. Telefoon nummer 06-30003117. www.praktijkchandra.nl.

Hartegroet

Cindy

Comments are closed.