Healing avond Volle Maan, Godin Isis

Maandag 26 April 2021

Lieve Jij,
Voel jij haar ook al? Moeder Maan? Ben je toe aan opschoning en zuivering? Dan is deze avond echt wat voor jou, Ik kreeg zo duidelijk door dat ik deze avond mag faciliteren. Dus bij deze.
Het is in de nacht van 27 April weer Volle Maan en het is een Super Maan. De maan staat in het teken Schorpioen en heeft een Krachtige transformerende werking. De energie van de Schorpioen daagt ons uit om diep in onszelf te graven. Wat is er nog ongezien en wil erkenning krijgen? Welke patronen willen getransformeerd worden? Welke oude pijn angst of verdriet wil er nog Vrij komen? Waar mag Zachtheid en Licht op komen?
Ik voel deze tijd als een tijd van steeds dieper naar binnen gaan, opschonen, groeien in bewustwording en proberen steeds zo dicht mogelijk naar jezelf te gaan en daar te blijven. We mogen steeds meer bewust te worden van je eigen Kern en Licht.
Ik voelde het weer zo duidelijk. Het is weer zo de tijd om weer een grote opschoning te doen want op dit moment is er zo veel zwaar energetisch afval dat het belangrijk is je steeds weer te zuiveren. Tevens is het een tijd waarin we de kans krijgen zelf heel veel van wat ons echt niet meer dient los te laten. Het gaat vaak van zo ver terug. Deze tijd brengt het allemaal nog eens naar boven en je mag je energie er zelf op zetten om jezelf die opschoning echt te geven. Dit zal er uiteindelijk ook weer voor zorgen dat je weer meer afgestemd raakt op je Hoger Zelf en je in volle Overgave kunt afstemmen op je Hoogste Goed.
Tijdens deze avond beginnen we met een grondige clearing. Zware energie├źn worden verwijderd en alles wat niet in overeenstemming is met je hogere zelf zal uit je systeem verwijdert worden. Ik stem me af op de groep en zal vragen wat nodig is op dat moment.
Na deze clearing zal ik aansluitend een activatie vanuit de tempel van Godin Isis geven. Zij zal ons mee nemen in haar heiligdom en jou aanraken met haar energie vol onvoorwaardelijke Liefde. We gaan heling brengen naar situaties, mensen of issues uit het heden en verleden die jou op dit moment beperken.
In deze nieuwe ruimte die vrij komt kunnen kanalen zich verder openen en zul je nieuwe downloads ontvangen die jou brengen bij jou Goddelijke Kracht en Licht. Oude lasten op emotioneel, lichamelijk en energetisch niveau worden verwijderd. Dit alles zal gebeuren in overeenstemming met je I Am en voor jou hoogste Goed.

Hoe mooi om dit aan de vooravond van de Volle Maan te doen. Ruimte maken voor nieuwe energie en Licht zodat er weer nieuwe zaadjes geplant kunnen worden.
De clearings worden gegeven terwijl je ligt. Dus zorg voor een plekje waar je in rust kunt liggen.
Datum: maandag 26 April. We beginnen om 20 uur tot 21:30/22 uur.
Bijdrage: 20 Euro.
Opgave per email, dan krijg je verdere instructies.
Deze avond zal op afstand gegeven worden. Via een Zoom meeting, dus installeer Zoom op je telefoon of computer.
Aanmelden en info:
Cindy Molle: info@praktijkchandra.nl, tel.: 06-30 00 3117
Harte groet,
Cindy

Comments are closed.