VollemaansRite meditatieavond

Vrijdag 2 Oktober

Vanuit mijn hart nodig ik jou uit om samen de de Vollemaans Rite te beleven.
Op 1 Oktober rond 23 uur is moeder Maan weer helemaal vol. Ze zal haar krachtige Licht weer op ons schijnen om datgene wat nog in de schaduw zit naar het Licht te brengen. De dagen voor en na de Volle Maan zal haar energie krachtig voelbaar zijn. Ze zal ons helpen bij een diepgaande verandering. Het voelt als een belangrijke tijd waar we heel bewust in aanwezig mogen Zijn en onszelf in alle Waarheid mogen ontmoeten.

Deze volle Maan is de eerste van de twee die er zijn in Oktober en staat in Ram met de Zon in Weegschaal. Deze maan is de Oogstmaan met het thema Loslaten. We gaan de Herfst in en zullen met onze energie weer meer naar binnen keren. Voor we dit doen mogen we eerst kijken wat we tot nu toe vergaard hebben. Waar sta je? Wat heb je geoogst? Wat wil je behouden en mee nemen en wat heb je niet meer nodig en mag je laten gaan? Wat heb je nodig om voor jezelf een veilige cocon te creƫren in de winter? Wat wil er in jou binnen wereld los gelaten worden? We gaan weer contact maken met wat er in jou onderbewuste speelt en vrij gegeven wil worden. Daar diep in jou te mogen voelen welke veranderingen je zou willen maken voor jezelf. Te mogen voelen wat jij in jezelf niet meer nodig hebt, omdat het je beperkt of in de weg staat. Te voelen wat er letterlijk in jou mag sterven. Zodat er weer wat nieuws geboren mag worden.

Het voelde sterk zo om op deze avond weer samen te komen en in meditatie te gaan voor wie dat wil om de blessings van Moeder Maan te ontvangen.

Ik nodig je uit bij mijn thuis. In mijn Tempel. Een plek waar je heerlijk mag Zijn. En Thuis mag komen in jezelf.

Ik zal deze avond 2 meditaties geven. Ik heb er zelf al veel zin in om weer met jullie samen te zijn. Een heerlijke avond in schitterende helende energie.

Kom je ook? Laat het dan even horen.

Neem evt een eigen meditatie kussen of schapenvachtje mee. Er zijn ook stoelen aanwezig.

Tijd: van 19:45 uur inloop, begin 20 uur tot 22:00/22:30 uur. Inclusief thee en wat lekkers.

Bijdrage 20 euro

Graag aanmelden via email adres: info@praktijkchandra.nl of 06-30003117.

Afmeldingen graag 24 uur van te voren kenbaar maken.

De avond vindt doorgang bij minimale deelname van 4 personen.

Hartegroet van Cindy Molle.

Comments are closed.