The Rite of the Womb, Supported by Men

Zaterdag 23 Maart

The '13e Rite of the Munay-Ki, the Rite of the Womb' is een bijzonder mooi en helend ritueel voor vrouwen onderling dat op een zachte liefdevolle manier jouw moederschoot in natuurlijke balans brengt, waardoor jouw gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen weer zal stromen. Een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw Vrouw-zijn !

Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid. The Rite is een energieoverdracht vanuit de kosmische baarmoeder die via de Womb healers door gegeven wordt.

Een healing, een blessing... een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw Vrouw-zijn

The Womb is not a place to store fear and pain.
The Womb is to create and give birth to life.

De baarmoeder is van oorsprong een plek van creatie en leven geven. Het is ook de plek waar vrouwen pijn, angst en trauma in opgeslagen hebben; uit dit leven en uit generaties vrouwen voor hen. De vrouwelijke energie is eeuwenlang onderdrukt (mede door eeuwen van patriarchaat) bij zowel vrouwen als mannen. Nu is de tijd voor her-inneren van de kracht van de vrouwelijke energie.

Laten we onze baarmoeder helen. Laten we de baarmoeders van onze moeders, zussen en dochters helen. Op deze wijze brengen we ook heling aan Moeder Aarde.

Deze inwijding komt van 'The Four Winds Society' en kan onmiddellijk verder gedeeld worden.

MANNEN:
Voel je als man dat je ook graag aanwezig wilt zijn? Dan ben je welkom.
Belang van de aanwezigheid van mannen bij dit ritueel:
De mannen geven balans, kracht, stabiliteit en veiligheid tijdens dit ritueel. Het zal bij hun ook heling in beweging brengen, puur door aanwezig te zijn in deze vrouwelijke transformerende baarmoeder energie.

De Rite wordt overgedragen door Womb Keepers Cindy Molle en Marianne van den Haak..

Wanneer:
Zaterdag 23 Maart van 10.00 uur tot 14.00 uur.

Energetische uitwisseling:: €45,-

Lokatie: Centrum Be Happy, Kerkplein 1, Brouwershaven.

AANMELDING: bevestigen door email te sturen naar info@praktijkchandra.nl (Cindy) , tel. nummer 06-30003117
Mariannevan den Haak www.atmar.nl
info@atmar.nl, tel. nummer: 0646103624,

Op de ochtend zelf graag bij binnenkomst contant betalen.

Marianne en Cindy zullen jou vanuit hun onvoorwaardelijke Liefde en vanuit hun draagkracht als vrouw een veilige bedding geven waarin jij echt jezelf mag Zijn en je je gedragen zult voelen. Marianne en Cindy hebben beiden veel ervaring in groepswerk, het begeleiden van diepgaande processen en in het werken met Vrouwen. Ze doen dit vanuit jaren lange ervaring en vanuit hun eigen Pad waarin ze zichzelf in hun eigen processen diep ontmoet hebben .Wanneer Marianne en Cindy samen werken, komt er een zeer sterke en prachtige Vrouwelijke energie vrij.

Harte-groet
Marianne en Cindy

Comments are closed.