The Rite of the Womb, 23-9 Hellevoetsluis

The '13e Rite of the Munay-Ki, the Rite of the Womb' is een bijzonder mooi en helend ritueel voor vrouwen onderling dat op een zachte liefdevolle manier jouw moederschoot in natuurlijke balans brengt, waardoor jouw gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen weer zal stromen. Een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw Vrouw-zijn !

Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid. The Rite is een energieoverdracht vanuit de kosmische baarmoeder die via de Womb healer door gegeven wordt.
Een healing, een blessing... een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw Vrouw-zijn

The Womb is not a place to store fear and pain.
The Womb is to create and give birth to life.

De baarmoeder is van oorsprong een plek van creatie en leven geven. Het is ook de plek waar vrouwen pijn, angst en trauma in opgeslagen hebben; uit dit leven en uit generaties vrouwen voor hen. De vrouwelijke energie is eeuwenlang onderdrukt (mede door eeuwen van patriarchaat) bij zowel vrouwen als mannen. Nu is de tijd voor her-inneren van de kracht van de vrouwelijke energie.
Laten we onze baarmoeder helen. Laten we de baarmoeders van onze moeders, zussen en dochters helen. Op deze wijze brengen we ook heling aan Moeder Aarde.

Deze inwijding komt van 'The Four Winds Society' en kan na integratie verder gedeeld worden.
De Rite wordt overgedragen door Womb Keepers Bianca Mostert en Cindy Molle.
Wanneer:

Vrijdag 23 September van 19:00 uur tot 22 uur. Hou er rekening mee dat het uit kan uitlopen.
Energetische uitwisseling:: €45,-

Lokatie: Lichaamswerk Carpe Diem, Westdijk 17. 3222 ER, Hellevoetsluis.
Aanmedling: bevestigen door email te sturen naar massabia@live.nl, (Bianca), tel. nummer 0641954077, of naar info@praktijkchandra.nl (Cindy) , tel. nummer 06-30003117
Op de avond zelf graag bij binnenkomst contant betalen.

Bianca Mostert: Natuurgeneeskundig therapeut in haar praktijk Massabia in Oostvoorne, Zuid-Holland. Ze geeft verschillende soorten healing (oa chakra's) en energetische massages voor balans op fysiek, energetisch en emotioneel niveau. www.massabia.nl.

Cindy Molle: Eigenaar van Praktijk Chandra in Middelburg, Zeeland. Ze geeft coaching, energetische massages en healingen, sjamanistische healingen, workshops, trainingen waaronder de ’ Divine Feminine’ training voor vrouwen, en Womb healingen al 9 jaar. www.praktijkchandra.nl

Wanneer Bianca en Cindy samen werken, komt er een zeer sterke en prachtige Vrouwelijke energie vrij. Ze zullen een veilige bedding neerzetten waarin je gedragen wordt in onvoorwaardelijke Liefde.

Comments are closed.