Rite of the Womb, New Moon, Only Women

zaterdag 22 Februari 2020

The '13e Rite of the Munay-Ki, the Rite of the Womb' is een bijzonder mooi en helend ritueel voor vrouwen onderling dat op een zachte liefdevolle manier jouw moederschoot in natuurlijke balans brengt, waardoor jouw gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen weer zal stromen. Een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw Vrouw-zijn !

Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in Schoonheid, Kracht en Waardigheid. The Rite is een energieoverdracht vanuit de kosmische baarmoeder die via de Womb healers door gegeven wordt.

Een healing, een blessing... een Wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw Vrouw-zijn

The Womb is not a place to store fear and pain.
The Womb is to create and give birth to life.

De baarmoeder is van oorsprong een plek van Creatie en Leven geven. Het is ook de plek waar vrouwen pijn, angst en trauma in opgeslagen hebben; uit dit leven en uit generaties vrouwen voor hen. De Vrouwelijke energie is eeuwenlang onderdrukt (mede door eeuwen van patriarchaat) bij zowel vrouwen als mannen. Nu is de tijd voor her-inneren van de kracht van de vrouwelijke energie.

Laten we onze baarmoeder helen. Laten we de baarmoeders van onze moeders, zussen en dochters helen. Op deze wijze brengen we ook heling aan Moeder Aarde. Jij mag jezelf als Vrouw bevrijden van alle ballast die je in je baarmoeder bewust of onbewust mee draagt. Jij mag Vrij zijn. We doen deze healing niet alleen voor onszelf maar ook voor het collectief.

Deze inwijding komt van 'The Four Winds Society' en kan onmiddellijk verder gedeeld worden.

Wanneer:
Zaterdag 22 Februari van 19.00 uur tot 22.30 uur. Hou er rekening mee dat het iets uit kan uitlopen. Graag aanwezig zijn om 18:45 uur.

Energetische uitwisseling: €45,- . Graag gepast in een envelop met je naam erop mee nemen.

Lokatie: Noordweg 69, 4333 GB, Middelburg.

AANMELDING: bevestigen door email te sturen naar info@praktijkchandra.nl , tel. nummer 06-30003117

Harte-groet
Cindy

Comments are closed.