Nieuwe Maan healing op afstand

Vrijdag 22-5

Wat een intense uitdagende tijd is het he. Ik hoef er verder niet al te veel woorden aan te geven. Ik voel het als een tijd van dieper naar binnen gaan, opschonen, groeien in bewustwording en proberen steeds zo dicht mogelijk naar jezelf te gaan en daar te blijven. Goed zorgen voor jezelf en steeds meer bewust te worden van je eigen Kern en Licht.

Ik voelde het weer zo duidelijk. Het is weer zo de tijd om weer een grote opschoning te doen want op dit moment is er zo veel zwaar energetisch afval dat het belangrijk is je steeds weer te zuiveren. Tevens is het een tijd waarin we de kans krijgen zelf heel veel van wat ons echt niet meer dient los te laten. Het gaat vaak van zo ver terug. Deze tijd brengt het allemaal nog eens naar boven en je mag je energie er zelf op zetten om jezelf die opschoning echt te geven. Dit zal er uiteindelijk ook weer voor zorgen dat je weer meer afgestemd raakt op je Hoger Zelf en je in volle Overgave kunt afstemmen op je Hoogste Goed.

Tijdens deze avond ga ik oa aan de slag met het Drisana Licht. Drisana is Tibetaans van oorsprong en is sanskriet voor dochter van de Zon. Een energie die zo past bij deze tijd en diepe heling geeft. Je energetische, lichamelijke, emotionele en spirituele lichaamsveld wordt hierdoor opgeschoond. Zware energie├źn worden verwijderd en alles wat niet in overeenstemming is met je hogere zelf zal uit je systeem verwijdert worden. Ik stem me af op de groep en zal vragen wat nodig is op dat moment.

Na deze clearing zal ik aansluitend een hogere hartchakra activatie geven. Deze activatie zal het thymus paleis activeren. Het hogere hartchakra is de motor van het lichaam. Daar integreer je innerlijke Kracht en Power. We gaan het hogere hartchakra volledig reinigen en opschonen. Oude lasten op emotioneel, lichamelijk en energetisch niveau worden verwijderd. Dit zal een diepgaande healing worden op hart en Ziel waarin Liefde zal stromen en het hart geheeld zal worden. We gaan heling brengen naar situaties, mensen of issues uit het heden en verleden die jou op dit moment beperken. En dit allemaal in overeenstemming met je Hoger Zelf.

Een zeer krachtige avond vol helende energie en opschoning die er voor zal zorgen dat je weer meer in je Kracht komt te staan en er weer ruimte komt in je Hart waardoor Liefde weer kan stromen.

Hoe mooi om dit aan de vooravond van Nieuwe Maan te doen. Ruimte maken voor nieuwe energie en Licht zodat er weer nieuwe zaadjes geplant kunnen worden.

De clearings worden gegeven terwijl je ligt. Dus zorg voor een plekje waar je in rust kunt liggen.

Datum: vrijdag 22 Mei. We beginnen om 20 uur tot 21:30/22 uur.

Bijdrage: 15 Euro.
Opgave per email, dan krijg je verdere instructies.

Deze avond zal op afstand gegeven worden. Via een Zoom meeting, dus installeer Zoom op je telefoon of computer.

Aanmelden en info:

Cindy Molle: info@praktijkchandra.nl, tel.: 06-30 00 3117

Harte groet,
Cindy

Comments are closed.