Meditatie avond Volle Maan 22 Mei 2024

Woensdag 22 Mei
Vanuit mijn hart nodig ik jou uit om samen de de Vollemaans Rite te beleven.

Op 23 Mei om 15:52 uur is moeder Maan weer helemaal vol. De dagen ervoor en erna zal haar energie krachtig voelbaar zijn. Zo voelde het voor mij heel sterk om aan de vooravond van deze prachtige Volle Maan een meditatie avond te geven waarin we samen kunnen verbinden en de boodschappen en blessings van moeder Maan te ontvangen. Het is deze dag ook Boeddha dag, een boeddhistisch volle maan feest waarin hij herdacht wordt. Hier zullen we ook nog op afstemmen.

Deze volle Maan die zal schitteren staat in het teken Boogschutter en de Zon in Tweelingen. Boogschutter houdt van expansie, filosofie. Kennis vergaren en wil graag verdiepen. Is altijd op zoek naar de diepere betekenis van alles wat er gebeurd. Tweelingen houdt het graag luchtig, is sociaal en leeft in het moment in het Nu en wil graag genieten van leuke dingen. Deze maan wordt ook wel de Bloemenmaan genoemd. Alles staat steeds meer in bloei en krijgt steeds meer kleur.

Wat staat er in jou al in bloei of wil je graag laten bloeien? Welke mooie dromen of intenties voel je diep in jou? Wat wil er in jou binnen wereld los gelaten worden? We gaan weer contact maken met wat er in jou onderbewuste speelt en vrij gegeven wil worden. Daar diep in jou te mogen voelen welke veranderingen je zou willen maken voor jezelf.
Ik nodig je uit bij mijn thuis. In mijn Tempel. Een plek waar je heerlijk mag Zijn. En Thuis mag komen in jezelf. Een heerlijke avond helemaal voor jou om dicht bij jezelf te zijn.

Ik zal deze avond 2 meditaties geven. Ik heb er zelf al veel zin in om weer met jullie samen te zijn. Een heerlijke avond in schitterende helende energie.

Kom je ook? Laat het dan even horen.
Neem evt een eigen meditatie kussen mee. Er zijn ook stoelen aanwezig.
Tijd: van 19:15 uur inloop, begin 19:30 uur tot 22:00 uur. Inclusief thee en wat lekkers.
Bijdrage 20 euro
Adres: Noordweg 69 in Middelburg

Graag aanmelden via email adres: info@praktijkchandra.nl of 06-30003117.
Ik zie je graag.

Hartegroet van Cindy Molle.

Comments are closed.