Meditatie avond Nieuwe Maan

Woensdag 29-8

Voel je welkom op de meditatie avond die ik weer vanuit mijn hart zal geven.

Het is Nieuwe Maan en de energie van Nieuwe Maan helpt ons om stil te staan bij een nieuw begin. Er is zo veel vernieuwing gaande en het om die vernieuwing te maken, komen er nog allerlei oude stukken en emoties los om ruimte te maken. Het lijkt of alles tot in de diepste lagen schoon gemaakt mag worden.
Het is de Nieuwe Maan in Leeuw en deze vraagt ons om in alle nieuwe ruimte die er is, juist ook de Vreugde, het mogen genieten en het Licht en in je eigen Kracht staan, weer te mogen voelen. Het nemen van je eigen Regie.
Tijdens deze avond gaan we ons verbinden met Moeder Aarde en de elementen en zo gaan we voelen wat we nog willen bevrijden en wat we juist graag willen manifesteren. We gaan nieuwe zaadjes met onze wensen en dromen planten.

Ik zal deze avond 2 meditaties geven. Ik heb er zelf al veel zin in om weer met jullie samen te zijn. Een heerlijke avond in schitterende helende energie. Zo fijn om ons samen te verbinden, in het Licht van de Nieuwe Maan die ons de nodige blessings zal geven.

Tijdens deze avond maak je contact met je eigen innerlijke wereld. Hierdoor ben je je weer even bewust van wat er zich allemaal in je leeft en maak je contact met wat er gevoeld wil worden.

Kom je ook? Laat het dan even horen.
Neem evt een eigen meditatie kussen en evt een dekentje mee.

Tijd: van 19:45 uur inloop, begin 20 uur tot 22:00/22:30 uur. Inclusief thee en wat lekkers.
Kosten 20 euro

Adres: Noordweg 69, 4333 GB, Middelburg.

Graag aanmelden via email adres: info@praktijkchandra.nl of 06-30003117.

Afmeldingen graag 24 uur van te voren kenbaar maken.

Hartegroet
Cindy

Comments are closed.