Meditatie avond Nieuwe Maan 30 Mei

Meditatie avond Nieuwe Maan.
We zitten in een tijd van grote transformatie en transitie. Het voelt belangrijk om samen te komen en te verbinden voor degenen die hiertoe vanuit hun hart ook behoefte aan hebben.
Tijdens deze avond waarin het Nieuwe Maan is, gaan we de weg naar binnen. De Nieuwe Maan staat in het teken Tweelingen. Een jeugdig en speels teken, een Lucht teken. Wat is het dat jij echt wilt op dit moment? Welke nieuwe plannen heb je? En wat heb je daar voor nodig? De nieuwe Maan zal ons helpen om op diepere lagen in jezelf te voelen wat er jou niet meer dient. Tijdens deze avond gaan we daarin verbinden en contact maken met datgene wat ergens diep in jou nog klaar ligt om doorvoelt en erkend te worden zodat er Licht op mag schijnen en het vrij gegeven mag worden. Zodat je vanuit een nieuwe afstemming een nieuw begin kunt maken. Nog meer afgestemd op je Hoger Zelf.

In het Veld waarin we samen Zijn, zullen we naast het Loslaten, ons mogen openen voor heel veel Licht en Liefde en zullen we enorm gedragen worden door de Spirits die er zijn om ons te ondersteunen in deze tijd. Verbinden vanuit Hart en Ziel zal je weer nieuwe energie geven en vullen met Goddelijk Licht wat je weer meer in contact zal brengen met jou eigen Ware Essentie. En natuurlijk gaan we nieuwe intenties neer zetten.
Voel jij de roep om de blessings van Moeder Maan te ontvangen?
Ik nodig je uit bij mijn thuis. In mijn Tempel. Een plek waar je heerlijk mag Zijn. En Thuis mag komen in jezelf.

Ik zal deze avond 2 meditaties geven. Ik heb er zelf al veel zin in om weer met jullie samen te zijn. Een heerlijke avond in schitterende helende energie.

Kom je ook? Laat het dan even horen.

Neem evt een eigen meditatie kussen mee. Er zijn ook stoelen aanwezig.
Datum: maandag 30 Mei
Tijd: 19:30 uur tot ongeveer 22:00 uur. Inclusief thee en wat lekkers.
Bijdrage 20 euro. Inclusief thee en lekkers.

Graag aanmelden via email adres: info@praktijkchandra.nl of 06-30003117.
Locatie: Noordweg 69, 4333 GB, Middelburg.

Harte groet,
Cindy

Comments are closed.