Hucha Cleaning training 16-6-2024

Hucha cleaning training

Welkom op deze dag waarin we gaan werken met de reiniging van hucha waarop de Paqo’s vanuit hun inca cultuur werken.

Hucha betekend zware energie. In het dagelijks leven worden we regelmatig bloot gesteld aan zware energieën. Er kan belastende energie van uit de buitenwereld binnen komen in jou systeem en zo aan je blijven plakken. Dit kan zijn van mensen die je kent maar ook van onbekende mensen. Van bepaalde plaatsen, huizen of openbare gelegenheden of vanuit de media.

Het zijn energieën die verzwarend of vertragend werken en die vervuilend werken. Soms ben je dit goed bewust waar je dit op gepakt hebt en wat er in jou systeem gebeurd maar het kan ook heel onbewust gebeurd zijn en dat je later pas merkt dat je niet meer goed in jou eigen energie zit. Dan kun je je moe of zwaar of niet helemaal jezelf voelen. Het kan ook zijn dat je je ziek voelt of een tijd door maakt van veel stress en verdriet.

Het is zo van belang om bewust te zijn van je eigen energieveld. Jezelf regelmatig reinigen van Hucha zorgt er voor dat je je lichter voelt en Krachtiger en dat jou eigen energie meer stroomt waardoor je je stappen beter kunt zetten.

Je kunt deze hucha heel gemakkelijk weghalen. Ik leer je tijdens deze dag meer over Hucha en we gaan aan de slag met verschillende Inca Medicina technieken om de Hucha te reinigen. Het zijn basis technieken die voor iedereen toepasbaar zijn maar zeker ook als je het Inca Pad wilt gaan bewandelen.

Met deze training en de Mesa training kun je ook verder gaan met de 3 jarige Inca Medicina opleiding tot Pampamesayok )hoeder van de Aarde) die Don Alejandro Apaza Machacca geeft. Maar deze dag kun je ook volgen als je dit voor jezelf wilt leren.

Datum: Zondag 16 Juni 2024
Tijd: 10:00 - circa 16:30 17:00 uur

Adres: Noordweg 69 in Middelburg

Bijdrage : € 125.
Aanmelding via info@praktijkchandra.nl

De lunch is op basis van Potluck dus neem iets lekkers mee om te delen. Ik zorg voor koffie en thee en lekkers en een pan soep.

In Munay Cindy

Comments are closed.