Healing avond: clearing met DNA activatie

Woensdag 18 September

Ik begin deze avond met een clearing. Tijdens deze clearing geef ik een activatie waarin ik een multidimensionaal clearingteam inzet. Je energetische, lichamelijke, emotionele en spirituele lichaamsveld wordt hierdoor eerst opgeschoond. Zware energieën worden verwijderd en alles wat niet in overeenstemming is met je hogere zelf zal uit je systeem verwijdert worden. Hierbij stem ik stem me af op de groep en zal vragen wat nodig is op dat moment.

Na deze clearing zal ik aansluitend een DNA activatie geven. Een groot deel van ons DNA wordt slapende gehouden. Tijdens deze activatie gaan we het DNA zuiveren, activeren en herprogrammeren. We gaan alle 36 strengen activeren. Dit is een kosmische upgrade die je helpt bij je spirituele en persoonlijke transformatie en Ontwaking. Oude lasten op emotioneel, lichamelijk en energetisch niveau worden verwijderd.

Er zal gewerkt worden met een hoge frequentie trilling, alles in overeenstemming met je hoger zelf. Deze activatie zal het contact met je hoger zelf herstellen. Hierdoor kun je meer in de Flow van je leven komen. Vol vertrouwen en overgave. Je komt hierdoor weer meer in contact met je ware essentie. Het is je Geboorterecht

Een zeer krachtige avond vol helende energie en opschoning die er voor zal zorgen dat je weer meer in je Kracht komt te staan.
De clearings worden gegeven terwijl je ligt. Dus neem zelf een matje of matrasje en een kussentje en dekentje mee waar je lekker op ligt.

Datum: woensdag 18 September: Inloop 19:45 uur tot 22:30 uur.

Bijdrage: 20,00 euro inclusief thee en iets lekkers

Maximaal aantal deelnemers 8.

Locatie: Noordweg 69, 4333 GB, Middelburg.

Let op! Tijdens deze avond werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je niet deelnemen als je last hebt van epilepsie of een pacemaker hebt. Als je last hebt van een ernstige psychische stoornis, is het helaas ook niet mogelijk om aan deze healing avond deel te nemen

Aanmelden en info:
Cindy Molle: info@praktijkchandra.nl, tel.: 06-30 00 3117

Harte groet,
Cindy

Comments are closed.