Godin Isis Retreat, Valencia

GODIN ISIS RETREAT 22 t/m 28 Juni 2022

Wat biedt dit retreat jou?
Ben je op zoek naar een diepere verbinding met jezelf ?
Twijfel je aan jezelf en weet je niet wat je volgende stap is?
Heb jij het verlangen om de roep van je ziel te kunnen horen en voelen?
Wil je in een omgeving zijn waar jij in alle rust jouw innerlijke stukken kan helen?
Wil jij samen met ons deze heilige helende en transformatie reis aangaan ?

Dan ben jij van harte welkom op dit magische nieuwe retreat !

Thema’s waar we op gaan werken:
Blokkades en liefdevol grenzen aan durven geven.
Bestaansrecht, aarding, ontvangen, groei tot de oervrouw in jou.
Sexualiteit, veiligheid en jouw groei naar jouw scheppingskracht.
Inwijding in je Goddelijke Kracht, Liefde geven & ontvangen, jouw hartewens
Het pad van je hart volgen, jouw waarheid spreken & je intuïtie vertrouwen
Het contact met je lichaam herstellen door in gesprek te gaan met je lijf.
Releasen van stress en oude herinneringen en blokkades.
Verbinding met jouw sterrenstelsel, jouw planetaire komaf.
Samen vreugdevol jouw vrouwelijke Godinnen energie vieren.
Kortom het volledig mogen belichamen van wie jij werkelijk bent!

Wij zullen jou vanuit onze onvoorwaardelijke Liefde en vanuit onze draagkracht een veilige bedding geven waarin jij je gedragen mag voelen tijdens het hele retreat.

Wij zijn krachtig in onze zachtheid vanuit onze vrouwelijke energie en een goede balans met onze mannelijke daadkracht. We hebben veel ervaring met energie & ascensie werk en het begeleiden van groepen en groepsprocessen.

We hebben beiden een heel Pad gedaan vol innerlijke processen en initiaties vanuit de Godinnenenergie (o.a. Isis en Maria Magdalena en Moeder Maria), waarbij we ons zelf diep hebben ontmoet.

Healingen & Rituelen
Je ontvangt diepe opschoningen op je lichaam, je energievelden en al je chakra’s.
Je ontvangt healing vanuit Moeder Aarde & Vader Kosmos en er wordt een krachtige healing Rite of the Womb gegeven (de veilige baarmoeder)
Je ontvangt een rituele reiniging en we doen sjamanistische loslaat sessies & heilige ceremonies met Moeder Aarde. We gaan Body work met releasepunten doen om oude herinneringen te bevrijden en stress te releasen en zuiveringsrituelen dmv diverse baden in de open lucht. Ook Sjamistische rituelen onder de sterrenhemel gaan we samen beleven.

Inwijdingen
Je ontvangt op ieder thema een inwijding. Er wordt gewerkt met de Godinnen energie vanuit de oeroude tempels, o.ad e Isis tempel waar we werken met de Ankh (levens)sleutel en met de heilige vrouwelijke energie van Godin Isis.
Ook werken we met Maria Magdalena en Moeder Maria en vele andere Godinnen. We geven jou Inwijdingen door voor jouw eigen Godinnen energie op jouw Spirituele Pad.

Programma
We gaan de verbinding aan met onszelf en met elkaar. We doorlopen alle thema's waarop healingen, inwijdingen en krachtige rituelen gedaan worden.
Het is een gevarieerd programma van een week (met 5 complete healingdagen, een aankomst en een vertrekdag), waarbij je liefdevol begeleid wordt bij iedere stap die jij neemt.
We werken in de natuur en gaan met elkaar en jouw mooie diepe zelf, de verbinding aan tijdens de krachtige rituelen, vrije bewegingen van het lichaam en alles wat ontstaat in de Godinnen energie.
Het programma begint op de eerste dag van aankomst met een verbindingcirkel en eindigt op de laatste dag van vertrek met een gezamenlijke afsluiting en diner de avond ervoor.
Tussendoor zijn er voldoende rustmomenten om alles te kunnen integreren en te kunnen genieten van de mooie omgeving, de zon en/of het zwembad.

Verblijf:
Centrum Fuente Bon is een retreat centrum met basic kamers, tipi tenten en Tiny houses met uitzicht over de krachtige heuvels van Valencia. De omgeving en ook het eten is natuurlijk. Je kunt gebruik maken van de relax plekken, tuinen, patio, buiten yogavloer, vuurplaats, het zwembad en de verschillende terrasjes. Je kunt heerlijke wandelen door de heuvels of naar het autenthieke spaanse dorpje wandelen met terrasjes.

Investering in jezelf: vanaf € 777
Prijs afhankelijk van jouw accommodatie.
Retreat is inclusief programma, verblijf, gezonde maaltijden, transfers van en naar het vliegveld.

Comments are closed.