Divine Feminine Training

Donderdag 8 September 2022

De Divine Feminine in mij is een hele tijd geleden ontwaakt. Ze is klaar gemaakt om nu neer te gaan zetten en te belichamen wat ik te doen heb. Mijn diepste verlangen uit te dragen. Zaadjes die ik een hele tijd geleden liefdevol in mijzelf gepland had als een diepe Zielswens zijn nu volgroeid. Het is tijd. De bloem die ik ben is open, en ontwaakt. En laat zich in alle Kracht, Pracht, kwetsbaarheid en al haar kleuren zien. Al het innerlijke werk wat ik zelf verricht heb de afgelopen jaren hebben hier aan bijgedragen om er werkelijk voor te gaan. De roep die mijn hart en Ziel hebben gehoord. Een schitterende mooie heel intense diepgaande reis. Die zeker niet altijd fijn was maar altijd Kracht bracht en tot op de dag van vandaag door gaat. Steeds weer een laag dieper naar binnen. Om het heilige mannelijke en vrouwelijke in mij te ontmoeten en samen te laten komen in balans.

Zo veel mooie prachtige vrouwen die ik ken en mag ontmoeten. Allemaal zo bezig op hun unieke pad. Om in hun eigen Kracht en Vrouw Zijn te gaan staan. Angst en blokkades hierin volledig te bevrijden. Het is een beweging die nu in deze tijd gaande is. En ons uitnodigt om hier voor te gaan. Iets wat andere generaties ook graag wilden maar ze vaak niet de ruimte voor kregen.

Deze training zal alweer de 5e training worden die ik ga geven. Ik kan vanuit de grond vanuit mijn hart zeggen dat ik de vrouwen die hem al gevolgd hebben zo ontzettend heb zien groeien. Op vele lagen zie ik hoe ze de verbinding maken met hun Vrouwelijkheid en prachtige essentie en werkelijk Ja zeggen tegen zichzelf. Ze zijn gaan staan. Voor wie ze Zijn.

Lieve vrouwen. Als jij de roep ook hoort in jezelf om in je volle Vrouwelijke Kracht en Divine Feminine te gaan staan nodig ik je uit om hier aan mee te komen doen. Ik weet dat de juiste groep vrouwen zich zal gaan vormen. En wij in een veilige liefdevolle sfeer dit vorm gaan geven met ieders unieke bijdrage.

Ik voel vanuit de diepte van mijn ziel dat we elkaar in deze training weer enorm gaan bekrachtigen. Zodat ieder op zichzelf haar eigen potenties nog meer kan gaan ontdekken en gaan belichamen. En werkelijk je nieuwe creaties kunt gaan ontdekken en neer kun gaan zetten.

Wat kan deze training je gaan geven?
• Diepe verbinding met jezelf aan gaan.
• Jezelf bevrijden van beperkingen en alles wat je uit je Kracht haalt. Hier bewustwording op krijgen. Leren verbinden met
emoties.
• De Divine Feminine in je laten ontwaken.
• Zakken in je Zachtheid en compassie.
• De weg naar je eigen Authenticiteit.
• Je schaduw onderzoeken en omarmen en omzetten in Kracht.
• Meer balans in het mannelijke en vrouwelijke in jou.
• Jezelf omarmen. Je Zelf mogen zijn. Jezelf laten zien. Jezelf Zien.
• In je Kracht gaan staan.
• Meer Rust en acceptatie vinden in jezelf.
• Je hart zal meer geopend worden. Je Zelf Liefde zal gaan stromen. Onvoorwaardelijke Liefde.
• Bewustwording van je heiligheid als vrouw. Je lichaam en je heilige tempel.
• Een veilige bedding in jezelf creëren, vanuit diepe aarding.
• Jezelf helen en bevrijden van pijnen en alles wat ruimte wil krijgen in jou. Transformatie.
• Levensenergie weer laten stromen zodat je je Passie weer ontdekt.
• Hartsverbindingen maken, samenzijn in Sisterhood.
• En alles waar jij zelf je energie op gaat zetten.

Iedereen die mij kent en weet hoe ik werk, zal weten dat ik mij in overgave zal laten zakken en op de bijeenkomst zelf, mij open stel voor wat er zal komen. Dus nu nog geen vastomlijnd plan. Maar de energie is al wel voelbaar en krachtig vanuit mijn kern en essentie.

Wat ik voel is dat we gebruik gaan maken van oefeningen en meditaties. Dans, beweging, zang, Creativiteit, activaties, energie werk en healingstechnieken. Wat ik zeker terug laat komen zijn: Een Womb healing, ‘The13e Rite of Munay-KI’ , healing the Mother Wound en een Despacho avond. Je krijgt een inwijding/initiatie Divine Feminine. De energie van Maria Magdalena en Isis zal regelmatig terug komen omdat ik een diepe verbinding met hun voel en hier veel teachings uit heb gehaald.

Bijdrage voor het hele traject €288. Voor 10 avonden. Inclusief koffie, thee en lekkers. Betaling in termijnen is mogelijk.

Wanneer: donderdag 8 September, donderdag 22 September, donderdag 6 Oktober, donderdag 20 Oktober , donderdag 3 November, donderdag 17 November, donderdag 1 December , donderdag 15 December, donderdag 29 December, 12 Januari afsluiting.

Tijd: Start 19:30 uur, eindigen tussen 22 en 22:30 uur.

Locatie omgeving Middelburg.

Aanmelden via info@praktijkchandra.nl of telefoonnummer 06-30003117.

Harte groet,

Cindy Molle

Praktijk Chandra, Noordweg 69, 4333 GB, Middelburg. www.praktijkchandra.nl.

Comments are closed.