Ascentie Master Class: Activeer je Goddelijke Blauwdruk, 18 Maart 2022

Ascentie Master Class: Activeer je Goddelijke Blauwdruk

In deze bijzondere 1 daagse Ascentie Master Class gaan we aan de slag met de Raster healing energie. Je wordt op deze dag vol activaties, opschoning en zuivering aangesloten en geactiveerd op de Raster healing energie. Een Pure Zuivere Krachtige energie die diep door werkt.

Je persoonlijke Goddelijke Blauwdruk wordt geactiveerd en eventuele blokkades hierop worden opgeschoond en gezuiverd. Je wordt als het Ware herbedraad. En na deze dag kun je zelf een healing geven met deze prachtige diep helende energie.

Ieder mens heeft een persoonlijke Goddelijke Blauwdruk. Door allerlei omstandigheden en ervaringen in ons leven kunnen er verstoringen gekomen zijn in ons lichaam en geest. Er zijn stempels op ons blauwdruk gezet die er voor zorgen dat we niet in ons Ware Zelf kunnen staan.
Terwijl het juist de bedoeling is dat we onze volledige potenties mogen gaan benutten.
Door te werken met deze hoge frequentie trilling, kunnen stempels en energetische blokkades gereinigd worden en hersteld.
Om de aarde en in de kosmos bevind zich een raster waar wij tussen in zitten. Onze aarde heeft een netwerk van energetische lijnen, ook wel Axiatonale lijnen genoemd. In het universum bevinden zich ook energetische lijnen, deze noemen wij de Galaxitonale lijnen.

Deze lijnen tezamen vormen een raster (grit). Wij bevinden ons hier tussen in.
Ook al bevindt het raster zich buiten onszelf, wij zijn er wel permanent mee verbonden. Het raster kun je zien als de bewaarplaats van onze blauwdruk en voorziet ons van onze menselijke ervaringen en verbindt ons met elkaar.
Ieder mens heeft een persoonlijke blauwdruk. Je blauwdruk laat zien wie je in essentie bent. Door hiermee weer verbonden te worden zal jij jou Zielsmissie weer meer voelen.

Tijdens het werken vind er heling op diepgaand niveau plaats in het mentale, het emotionele en het fysieke lichaam.
Het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd. De aura wordt hierdoor hersteld en karmische belasting die je nu los mag laten verdwijnt.
Dit leidt tot meer inzicht en bewustwording. Je wordt je weer bewust van je eigen Goddelijke Vonk.

In deze magische tijden vol transformatie en groei waarin er zo veel onrust en zwaarte zijn is het zo belangrijk om jezelf regelmatig te op te schonen, te zuiveren en clearen. Jezelf te ontdoen van oude ballast en zo ruimte te maken zodat je energie weer volop kan stromen en jij je potentieel kunt belichamen en jij jezelf weer de wereld in kan zetten vanuit je Ware Kern.
De overdracht van de Raster energie werkt gelijk door op de Goddelijke Blauwdruk van zowel de gever als de ontvanger en hersteld dat wat nodig is. Het is een energie die niet te sturen valt. Het gaat vanzelf zijn eigen weg, daar waar het nodig is.

Het connecten en werken met de Raster energie zal je een groei geven hierin op spiritueel en persoonlijk niveau. Het is ons geboorterecht die we hiermee weer kunnen claimen.

Voel jij een Ja hierop? Meldt je dan aan. We gaan er een mooie dag van maken met elkaar.

Dit is een 1 daagse workshop inclusief lunch, thee, versnaperingen.
Investering in jezelf is: 125,-
We beginnen deze dag om 9:30 uur en zullen eindigen rond 17:00 uur.

Locatie: Noordweg 69, 4333 GB, Middelburg

Wil je je graag aanmelden stuur me dan een mail.
info@praktijkchandra.nl
Telefoon nummer 06-30003117.

Hartegroet
Cindy

Comments are closed.