Psychosociale begeleiding

Bij de psychosociale begeleiding die ik aan bied, zal ik mijn jarenlange ervaring als maatschappelijk werker combineren met mijn intuЇtieve vermogens. Ik zal mijn kennis en ervaring als Holisitic Health coach/Energiegenezer gebruiken tijdens de gesprekken.

Onder psychsociale begeleiding versta ik het begeleiden van mensen in het maken van keuzes op persoonlijk vlak, zoals thuis of op het werk. Dit kan zijn bij problemen of belemmeringen op genoemde levensgebieden, maar ook op zielenvragen. Mijn begeleiding zal er op gericht zijn dat iemand zelf achter zijn eigen oplossing komt en zelf verantwoordelijkheid kan nemen voor zijn eigen leven.

Je kunt hierbij denken aan het vastlopen op een bepaalde manier of het gevoel hebben dat je de weg even kwijt bent en weer op zoek bent naar je goede pad. Soms loopt het allemaal even niet meer. Het stroomt niet meer of je zit voor je gevoel letterlijk vast. Je staat niet meer in contact met je zelf. Ik kan je dan helpen om de verbinding met jezelf weer te maken. Je leert dan weer te luisteren naar je eigen hart en je eigen wijsheid zodat je je eigen oplossingen weer kunt voelen.

Comments are closed.