Divine Feminine Training

De Divine Feminine in mij is ontwaakt. Ze is klaar gemaakt om nu neer te gaan zetten en te belichamen wat ik te doen heb. Mijn diepste verlangen uit te dragen.  Zaadjes die ik een hele tijd geleden liefdevol in mijzelf gepland had als een diepe Zielswens zijn nu volgroeid. Het is tijd. De bloem die ik ben is open, en ontwaakt. En laat zich in alle Kracht, Pracht en al haar kleuren zien. Al het innerlijke werk wat ik zelf verricht heb de afgelopen jaren hebben hier aan bijgedragen om er nu werkelijk voor te gaan. De roep die mijn hart en Ziel hebben gehoord. Een schitterende mooie heel intense diepgaande reis.  Die zeker niet altijd fijn was maar altijd Kracht bracht en tot op de dag van vandaag door gaat.  Steeds weer een laag dieper naar binnen. Om het heilige mannelijke en vrouwelijke in mij te ontmoeten en samen te laten komen in balans.

De eerste groep vrouwen die ik de training geef, hebben een diepgaand prachtig proces door gemaakt .Ik heb ze zo zien groeien en we gaan ook een vervolg en verdieping doen. Dit geeft mij zo veel Kracht dat ik met heel veel Passie en Liefde wil starten met de 2e groep. Ik voel me geroepen om dit werkelijk verder uit te gaan dragen. Zo veel mooie prachtige vrouwen die ik ken en mag ontmoeten. Allemaal zo bezig op hun unieke pad. Om in hun eigen Kracht en Vrouw Zijn te gaan staan. Het is een beweging die nu in deze tijd gaande is. En ons uitnodigt om hier voor te gaan. Iets wat andere generaties ook graag wilden maar ze vaak niet de ruimte voor kregen.

Lieve vrouwen. Als jij de roep ook hoort in jezelf om in je volle Vrouw zijn en Divine Feminine te gaan staan nodig ik je uit om hier aan mee te komen doen. Ik weet dat de juiste groep vrouwen zich zal gaan vormen. En wij in een veilige liefdevolle sfeer dit vorm gaan geven met ieders unieke bijdrage.

Ik voel vanuit de diepte van mijn ziel dat we elkaar in deze training werkelijk gaan bekrachtigen. Zodat ieder op zichzelf haar eigen potenties nog meer kan gaan ontdekken en gaan belichamen. En werkelijk je nieuwe creaties kunt gaan ontdekken en neer kun gaan zetten.

Wat kan deze training je gaan geven?

 • Diepe verbinding met jezelf aan gaan.
 • Jezelf bevrijden van beperkingen en alles wat je uit je Kracht haalt. Hier bewustwording op krijgen.
 • De Divine Feminine in je laten ontwaken.
 • Jezelf omarmen. Je Zelf mogen zijn. Jezelf laten zien. Jezelf Zien.
 • In je Kracht gaan staan.
 • Je hart zal meer geopend worden. Je Zelf Liefde zal gaan stromen. Onvoorwaardelijke Liefde.
 • Bewustwording van je heiligheid als vrouw. Je lichaam en je heilige tempel.
 • Een veilige bedding in jezelf creëren, vanuit diepe aarding.
 • Jezelf helen en bevrijden van pijnen en alles wat ruimte wil krijgen in jou. Transformatie.
 • Levensenergie weer laten stromen zodat je je Passie weer ontdekt.
 • Hartsverbindingen maken
 • En alles waar jij zelf je energie op gaat zetten.

Iedereen die mij kent en weet hoe ik werk, zal weten dat ik mij in overgave zal laten zakken en op de bijeenkomst zelf, mij open stel voor wat er zal komen. Dus nu nog geen vastomlijnd plan. Maar de energie is al wel voelbaar en krachtig vanuit mijn kern en essentie.

Wat ik voel is dat we gebruik gaan maken van oefeningen en meditaties. Dans, beweging, zang, Creativiteit, activaties, energie werk en healingstechnieken. Wat ik zeker terug laat komen zijn:  Een Womb healing, ‘The13e Rite of Munay-KI’ , en een Despacho avond.

Kijk bij Agenda wanneer de volgende training zal starten.

Comments are closed.