De Bronstoel

De Bronstoel is ontworpen om specifieke programma’s, herinneringen en conditioneringen te wissen die je vasthouden in een verkeerde realiteit omtrent wie je werkelijk bent. Deze werkelijkheden, die in werkelijkheid zelfontworpen of aangenomen illusies zijn, lijken heel echt en kunnen erg belastend werken op je totale Zijn.

Door een sessie in deze stoel kun je op cel- en Zielniveau zeer versneld oude ballast en geblokkeerde energie loslaten. De Bron-Stoel werkt op ‘magische’ wijze, opgewekt door de combinatie van de kristallen en de getal symbolieken, ondersteund door het pentagram en de Tetractys. Allemaal symbolieken die in deze Bron-Stoel verwerkt zijn.

Ze werkt met natuurlijke kosmische energie en Liefde die diep in jou systeem doorwerkt en zeer helend is. Ze werkt op alle lagen van het lichaam en de aura. Schaduwplekken kunnen gewist worden en transformeren naar Licht. Ze maakt weer contact met je totale Goddelijke Plan of Blauwdruk en daar wordt je weer op aangesloten.

De Bronstoel is een zeer krachtig instrument, verbonden met de lichtmatrix en een lichtmeester die de sessie ondersteunt. Ik zal als therapeut deze sessies begeleiden. Het ontstaat allemaal vanzelf als je op de stoel plaats neemt.

Er kan gewerkt worden op verschillende gebieden:

Programma 1:

Wissen van informatie uit vorige levens, activering van de kwaliteiten uit vorige levens.

Programma 2:

Wissen van overtuigingen/coderingen ouder en familiepatronen. Kwaliteiten terug halen.

Programma 3:

Wissen van ballast uit dit leven en verbinding met de goddelijke blauwdruk heractiveren.

Programma 4 zorgt ervoor dat jouw zielsfrequentie weer in evenwicht komt en harmonieert met je

‘aardse’ frequenties.

Programma 5 zorgt ervoor dat de hartfrequentie sterk geactiveerd wordt. Je hart wordt in de juiste

frequentie gebracht; een noodzaak om te leven vanuit je hart.

Ook wordt het kunnen geven én ontvangen in balans gebracht. Dit is bij veel mensen sterk uit balans.

De Bron stoel werd in de tijd van Atlantis gebruikt voor proceswerk. De aarde is er klaar voor om dit unieke instrument weer in te zetten!

Comments are closed.