Nieuwsbrief Januari 2016

Lieve allemaal,

 

Op deze eerste dag van het nieuwe jaar 2016 wil ik jullie alle goeds en Liefde en Licht wensen voor het jaar waar we nu al weer in zitten.

Het afgelopen jaar was voor mij een jaar van dieper indalen in mijn lagen en mijn lichaam.

Het letterlijk diep aarden in mij. Belichamen en contact maken van al de potenties die ik in mij heb. Naast al het licht ook schaduwkanten doorgegaan om deze ook te transformeren tot licht. Om ze in 2016 echt neer te zetten.

Te manifesteren wat ik wil. Ik heb het gevoel of je dit aankomende jaar de creatiekracht enorm is en we werkelijk vorm kunnen gaan geven. Als je intenties maar juist zijn en je de energie er in positieve zin op in zet.

 

Ik heb me net wat afgestemd op de energieën van 2016.

Het afgelopen jaar was voor velen een Keerpunt. Een mooi punt die bij veel nieuwe beweging en energie en paden een nieuwe kant opgingen of zullen gaan.  Je afgestemd bent op een andere frequentie. Er transities hebben plaatsgevonden.

De komende tijd zullen de sluiers die er nog zijn in 2016 meer en meer weggenomen gaan worden. Om echt te Zien. In waarheid en transparantie. Bij je ware essentie komen.

We gaan steeds hoger in trilling en bewustzijnsniveau. En gaan meer en meer voelen en leven vanuit ons Hart. En zullen hierbij keuzen en stappen gaan maken die niet altijd makkelijk zijn, maar wel vanuit de ziel nodig zijn en kloppen. Om het leven te gaan leven wat jij je werkelijk wenst en waar je echt gelukkig en blij van wordt.

We komen in een andere laag. Liefde en onvoorwaardelijke Liefde zullen meer en meer gaan stromen. Op basis van Vrijheid.

 

We zijn allemaal bezig om het Licht in ons, ons Goddelijke vonk ook echt weer te ontdekken en hier ook echt voor te gaan staan.

Het maakt mij blij om elkaar hierin te ontmoeten en herkennen en elkaar te bekrachtigen.

Ik voel hierin een soort Heilige ruimte, heilige energie van waaruit ik mag werken. Volledig verbonden. Zo Boven zo Beneden.

Zeker nu mijn werk als maatschappelijk werker afgerond is omdat mijn contract niet verlengd is. Voor mij een teken dat ik nu vol mag gaan voor wat ik vanuit mijn praktijk mag brengen.

Ik stel me open en laat me leiden.

Het zal ook het komende jaar echt best een heftig kunnen zijn in de energie. Want de processen gaan natuurlijk gewoon door. Hiervoor gaan we laag voor laag steeds dieper.

En als je in een donkere laag zit gaat het ook echt diep. Maar weet dat als je er maar door heen gaat en zakt, je ook vrij snel weer bevrijdt raakt. En je weer meer in je eigen Licht komt te staan.

Maar ik voel veel vernieuwende. Sprankelende energie bij het jaar 2016. Vol passie.

 

Ik laat me zoals ik al zei leiden en zo heb ik me opgegeven voor een opleiding Luisterkind. Hiermee start ik 10 januari en ik kijk er erg naar uit. Hiermee kan ik afstemmingen gaan maken bij kinderen en luisteren naar wat ze te zeggen hebben en blokkades opheffen en situaties waar ze in vast lopen keren.

Op zich doe ik dit al met de afstandshealingen die ik geef, maar voor mijn gevoel gaat deze opleiding me nog meer verdieping geven. Ik werd er in ieder geval heen geleid en voor ik het wist had ik me opgegeven.

Ik wil nl. graag meer voor kinderen en hun ouders neer gaan zetten en me dienstbaar op gaan stellen omdat ik zie dat dit erg nodig is in deze tijd.

Ik zal jullie op de hoogte houden van mijn opleiding en hier af en toe wat meer over vertellen zodat duidelijk word wat het inhoudt.

 

Omdat mijn werk nu gestopt is kan ik helemaal voor mijn Praktijk gaan.

Ik heb dus meer ruimte voor consulten. Zal vanaf dit jaar ook door veranderingen in mijn eigen privé de oneven weken ook in de avonden en weekenden werken.

De even weken alleen overdag.

 

Agenda:

 

8 januari: Avond bewustwording. Avond voor Nieuwe Maan. De Nieuwe Maan staat voor transformatie en rond deze tijd kun je je wensen en intenties uitspreken en goede voornemens neerzetten. We gaan ons deze avond afstemmen en in contact met ons innerlijk om hier meer belichting op te krijgen. Inloop 19:45 uur tot 22/ 22:30 uur. Bijdrage €10. Wees welkom.

 

9 januari: Workshop Visionboard, Nieuwe Maan. Schitterende dag vol magie en creativiteit.  We gaan ons diepste verlangens en wensen voor het nieuwe jaar onderzoeken en neerzetten. Bij Nieuwe maan is de energie extra krachtig en kun je je wensen op een liefdevolle manier het universum in sturen. Dit gaan we doen door middel van visualisatie, meditatie en op een creatieve manier door middel van een Visionboard.

Deze dag duurt van 11 tot 16 uur. Bijdrage €44. Inclusief heerlijke lunch en materialen. Zie ander nieuws bericht voor omschrijving.

 

 

21 januari: Healing avond. Met Clearing en Hogere Hartchakra Activatie.

Heerlijke avond waarin je weer even helemaal opgeschoond gaat worden. En je hart zal gezuiverd en weer meer geopend worden zodat er meer Liefde kan stromen.

Inloop 19:45 uur. Bijdrage €20. Neem iets om op te liggen mee. Zie ander nieuwsbericht voor omschrijving.

 

22 en 24 januari: Healing dagen. Op deze dagen wil ik 5 plekken aanbieden voor een intuïtieve massage of healing op maat.
De massage of healing zal intuïtief gegeven worden. Vanuit de verbinding met de Maria Magdalena energie waar ik me tijdens de behandeling mee zal verbinden.
Ik ben al een lange tijd sterk met haar verbonden maar voel dat nu de tijd is om hier meer mee naar buiten te komen. Ik ben zelf nu zo bij mijn eigen Bron en oer energie gekomen.
De Maria Magdalena energie stroomt vanuit zachtheid, onvoorwaardelijke Liefde, vrouwelijke energie, innerlijke waarheid en waardigheid en Wijsheid maar ook vanuit Kracht.
De behandeling kan je geven: een diepere verbinding met jezelf, Jezelf Zijn, levensenergie weer laten stromen. Meer in je Kracht zetten. Liefde voor jezelf voelen, heelheid en ontspanning. En nog veel meer. Eigenlijk wat jij op dit moment nodig hebt.
Zeker in deze tijden waarin iedereen allerlei processen doorgaat zal het juist zo fijn zijn om naast heling op emotioneel, psychisch en energetische niveau ook lichamelijk balans en stroming in energie te krijgen.
De massage zal ongeveer 60 minuten duren en de bijdrage hiervoor is €44.
Tijden op beiden dagen:
9 uur, 11 uur, 13 uur, 15 uur en 17 uur.
Vol is vol. Dus mail, bel of sms me als je hier graag gebruik van wil maken .Voor zowel vrouwen als mannen.

 

23 januari: Zweethut ceremoni. Een helende dag en heerlijke belevenis. Echte aanrader. Wil je hier meer van weten? Kijk dan op www.zweethut.nu. En geef je op bij kruk.jeroen@gmail.com .

 

23 januari Avond bewustwording: Volle maan. De Ijsmaan. We gaan op afstemmen op de Maan en stellen ons open voor wat we mogen krijgen. Thema: diepgang. Diep gaan in jezelf. Wat zit er nog diep verscholen in jou waar je nog meer in contact mag komen? Wat heb je nodig om in balans te komen en een stabiele basis neer te zetten voor alles waar je je op wilt richten? Inloop 19:45 uur tot 22 uur 22:30 uur. Bijdrage €10.

 

5, 6 en 7 februari: Mahatma Avatar van Synthese Basic Class.

Zeg jij JA tegen jezelf? Ben je er aan toe om een flinke stap in je ontwikkeling te maken? En meer bij je kern en essentie en je eigen Kracht te komen? Dan is deze schitterende training zeker voor jou. Je krijgt meer inzicht in je processen. Leert met Mahatma energie en andere vormen van healing werken . Ruimt veel bagage op. Komt in een hogere trilling. Kortom een groot kado voor jezelf, Ik geef deze training vanuit mijn hart en ziel. Wees welkom om deel te nemen. Als ik weer terug hoor van de vorige deelnemers wat het hen allemaal al weer gebracht heeft, en hoe ze de tools en Mahatma Energie verwerken in hun leven en/of werk, maakt me dit zo blij. En wil ik dit meer en meer doorgeven. Wordt in kleine groep gegeven. Ongeveer 4 tot 6 deelnemers.

Bijdrage voor de 3 dagen €250. Inclusief lunch en werkboek. Dagen zijn van 10 tot 16 uur. Zie ander nieuwsbericht voor verdere info.

 

Wil je graag ergens bij zijn? Dan hoor ik dat graag. Je bent van harte welkom. Natuurlijk ook voor een consult

 

Als je nog iemand weet waar deze nieuwsbrief ook heen mag, stuur hem dan gerust door.

 

Love and blessings

Cindy

 

 

Praktijk Chandra

Noordweg 69

4333 GB, Middelburg

Tel nr 0630003117

www.praktijkchandra.nl

 

 

 

 

No Comments Yet.

Leave a comment