Helende avond met clearing en Karma clearing door Aartsengel Michael, 17-2-2016

Ik begin deze avond met een clearing. Tijdens deze clearing geef ik een activatie waarin ik een multidimensionaal clearingteam inzet. Je energetische, lichamelijke, emotionele en spirituele lichaamsveld wordt hierdoor eerst opgeschoond. Zware energieën worden verwijderd en alles wat niet in overeenstemming is met je hogere zelf zal uit je systeem verwijdert worden. Hierbij kun je oa denken aan entiteiten, vloeken, vergiftende gedachten en negatieve overtuigingen die verwijderd gaan worden. Ik stem me af op de groep en zal vragen wat nodig is op dat moment.

Na deze clearing zal ik aansluitend een karma clearing geven in samenwerking met aartsengel Michael. Alle opgebouwde karma uit dit leven en vorige levens wat voor nu los gelaten mag worden zal verwijderd worden. De karmische banden die samen hangen met de chakra’s zullen opgeschoond worden. Oude lasten worden verwijderd.

Door te werken met een hoge frequentie trilling, kunnen stempels en energetische blokkades gereinigd worden en hersteld.  Je komt hierdoor weer meer in contact met je ware essentie.

Een zeer krachtige avond vol helende energie en opschoning die er voor zal zorgen dat je weer meer in je Kracht komt te staan.

De clearings worden gegeven terwijl je ligt. Dus neem zelf een matje of matrasje en een kussentje en dekentje mee waar je lekker op ligt.

Datum: woensdag 17 Februari. Inloop 19:45 uur tot 22, 22:30 uur.
Bijdrage: 20,00 euro inclusief thee en iets lekkers
Maximaal aantal deelnemers 6.

Locatie: Noordweg 69, 4333 GB, Middelburg.

Aanmelden en info:
Cindy Molle: info@praktijkchandra.nl, tel.: 06-30 00 3117

Harte groet,

Cindy
 

 

 

No Comments Yet.

Leave a comment