Helende avond met clearing en hogere hartchakra activatie 22 oktober

Ik begin deze avond met een clearing. Tijdens deze clearing geef ik een activatie waarin ik een multidimensionaal clearingteam inzet. Je energetische, lichamelijke, emotionele en spirituele lichaamsveld wordt hierdoor eerst opgeschoond. Zware energieën worden verwijderd en alles wat niet in overeenstemming is met je hogere zelf zal uit je systeem verwijdert worden. Hierbij kun je oa denken aan entiteiten, vloeken, vergiftende gedachten en negatieve overtuigingen die verwijderd gaan worden. Ik stem me af op de groep en zal vragen wat nodig is op dat moment.

Na deze clearing zal ik aansluitend een hogere hartchakra activatie geven. Deze activatie zal het thymus paleis activeren. Het hogere hartchakra is de motor van het lichaam. Daar integreer je innerlijke Kracht en Power en Meesterschap. We gaan het hogere hartchakra volledig reinigen en opschonen. Oude lasten op emotioneel, lichamelijk en energetisch niveau worden verwijderd.

Er zal gewerkt worden  met een hoge frequentie trilling, alles in overeenstemming met je hoger zelf.  Deze activatie zal het contact met je hoger zelf herstellen. Je hart wordt meer geopend waardoor Liefde  meer kan gaan stromen. Hierdoor kun je meer in de Flow van je leven komen. Vol vertrouwen en overgave. Je komt hierdoor weer meer in contact met je ware essentie.

Een zeer krachtige avond vol helende energie en opschoning die er voor zal zorgen dat je weer meer in je Kracht komt te staan.

De clearings worden gegeven terwijl je ligt. Dus neem zelf een matje of matrasje en een kussentje en dekentje mee waar je lekker op ligt.

Datum: donderdag 22 oktober. Inloop 19:45 uur tot 22, 22:30 uur.
Bijdrage: 20,00 euro inclusief thee en iets lekkers
Maximaal aantal deelnemers 8.

Locatie: Noordweg 69, 4333 GB, Middelburg.

Aanmelden en info:
Cindy Molle: info@praktijkchandra.nl, tel.: 06-30 00 3117

Harte groet,

Cindy
 

 

 

 

No Comments Yet.

Leave a comment