Testimonials

Lieve Cindy,
Zo dankbaar dat ik je ontmoet heb. De gold healing heeft mij echt goed gedaan. De nawerking voelde ik toen ik s'avinds thuis was en zal nog een paar dagen voelbaar zijn. Ik heb de behandeling als liefdevol en respectvol ervaren. Er kwam veel los bij mij. Daardoor voel ik me gezuiverd. Op de website heb ik een review geschreven om kenbaar te maken dat ik jou een bijzondere en integere vrouw vind met een mooie energie. Nogmaals dank.
Lies Renwarin

Hoi Lieve Cindy,
Ik heb de womb healing als intens ervaren;
Grote stukken vrouwenleed voelde ik uit me stromen.. Mijn maanstonde was anders afgelopen week.. normaal is het 7 dgn ( laatste 7mnd) en nu was het maar 4 dagen! verder voel ik me dieper aarden en het stuk "mezelf welkom heten" werkt nog door me heen! Ik voel me ontzettend MOE.. Ook een gevoel dat er nog woede uitkomt en onbegrip.. "waarom hebben we ons al mensen zo uit onze kracht laten halen?" Ik heb er geen zin meer in! Dat hele stuk maakt me volgens mij zo moe.. Op dit moment voel ik ook een verschuiving ontstaan op dieper level.. dat ik meer naar een vrouwengroep aan het stromen ben. Misschien een voorbereiding om dit ritueel door te geven? We zullen zien.. Ik ben er op diverse manieren mee bezig om meer en meer in mijn authenciteit/ divinity te gaan staan/stromen~ Alle afwijzing vloeit weg~ Het is tijd. Eindelijk.
Dus ja, ik was er echt aan toe!
Dank jullie wel~

De voorouder healingdag, was een bijzondere dag! Met tien vrouwen hebben we contact gemaakt met onze voorouders. We hebben veel met elkaar gedeeld, we hebben losgelaten wat losgelaten mocht worden en hebben onze voorouders geëerd. Wat een prachtig werk om de vrouwenlijn en de mannenlijn zo te mogen helen en te bevrijden. Het was een mooie en intense dag, onder de liefdevolle begeleiding van Cindy die ons zo verwende met haar warmte en heerlijke hapjes en drankjes.
Na deze dag werkt de heling door; nog zeven weken lang staan we thuis stil bij de zeven generaties. Het is heel bijzonder om een week lang een generatie aandacht te geven, dan gebeurt er nog zo veel! De healingdag was het krachtige begin van een helende reis.
Door middel van een groepsapp delen we onze ervaringen en blijven we verbonden. Dit is erg ondersteunend en stimulerend!

Tanja Huissoon

Lieve Cindy,

Wat leuk; wanneer ik jou een mail terug stuur, komen de woorden op een prachtig paarse achterkant!!

Ik wil je nog even laten weten dat ik zoveel heb (gehad) aan de baarmoederrite. Ik voelde veel opluchting naderhand en de buikpijn was nagenoeg weg. Het was zo ontzettend helend om te voelen dat er tijd, aandacht en liefde was voor mijn baarmoeder en alles wat daarmee samenhangt. Zo de rust om daarmee te mogen Zijn.
Het heeft me gesterkt dat je zo mee kon voelen over mijn vader, moeder en broer. Het klopte precies hoe je het voelde, dat maakte dat ik me zo gehoord en gezien voelde. Je openheid en liefde waren zo fijn!
Elke dag denk ik aan de ‘baarmoeder achterlaten bij de oermoeder’; dat vind ik zooo mooi!!

Nogmaals lieve Cindy; écht een grote dankjewel en in gedachten neem ik alle engelen, isis en Maria én mijn sisters mee op mijn schouders wanneer ik het ziekenhuis in ga. Straks geef ik nog licht als ik op de operatietafel lig hahahaaa.

Heel veel liefs en een mooie dag voor jou!

xxx