Over mij

foto    Mijn naam is Cindy Molle. Ik ben gediplomeerd Maatschappelijk Werker, Sjamaan en Holistich Health Coach. Het starten van een eigen praktijk was een droom die ik al jaren koesterde. Maar om hier te komen moest ik eerst mijn eigen weg vinden en zo op mijn route komen.

Ik heb in mijn leven al van alles gedaan. Van ziekenverzorgster tot huisschilder. Na het beëindigen van mijn schildersbedrijf heb ik goed nagedacht wat ik verder wilde met mijn leven. Ik wilde echt iets gaan doen waar ik blij van werd. Hierdoor ben ik in 2006 gestart met de opleiding Social Work, Maatschappelijk Werk. Dit was het begin van een snelle groei van mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik genoot van dit werk, maar merkte bij mezelf een soort onrust dat dit het toch nog niet helemaal was. Zoals bij iedereen maakte ik van alles mee in mijn leven. Dit bracht een aantal levensvragen met zich mee die ik nader wilde gaan onderzoeken. Ik had het gevoel dat ik door alles wat er om me heen gebeurde niet meer in contact stond met mezelf en dat voelde niet fijn.

Ik begon met het volgen van yoga lessen en deed allerlei spirituele workshops. Dit maakte iets bij me los. Ik werd blij van deze ontdekkingstocht en wist dat ik een vervolgopleiding wilde gaan doen die me meer verdieping zou brengen. Ik wilde gaan ontdekken wie ik was, hoe ik met mijn gevoelige sensitieve kant om kon gaan. Daarnaast wilde ik tools leren om andere mensen hier ook mee in contact te laten brengen.
Tijdens mijn afstuderen was ik al op zoek naar een vervolgopleiding en zo kwam ik terecht bij de Energieschool in Den Bosch. Dit was het helemaal voor mij. Ik ben er mee gestart en dit paste bij me. Ik kon eerst mijn eigen rommel aanpakken en weggooien. Mijn intuïtieve ontwikkeling kwam heel snel op gang.

Naast alle weerstand die dit in het begin meebracht, omdat ik bang was om echt naar mijn gevoel te gaan, en juist naar mijn blokkeringen te gaan, wist ik dat dit goed was. Ik merkte dat mijn hart hier echt warm van werd. Ik leerde ik hoe ik naast gesprekken mensen weer contact kan laten maken met hun lichaam en gevoel. Met hun middelpunt, daar waar je eigen wijsheid en innerlijke kracht zit. Hierdoor ontstaat inzicht en bewustwording en het zelfgenezend vermogen wordt gestimuleerd. De behandelingen/gesprekken gaan uit van een holistische benadering. Holistisch is afgeleid van het Griekse woord ‘’Holos’’ wat ‘’heel’’ betekend. Dat wil zeggen dat het een behandeling betreft die de mens op alle gebieden behandelt: fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en sociaal.
Na het behalen van mijn diploma Holistic Health Coach, voel ik me licht en ben blij dat er door de ruimte die ik gemaakt heb in mezelf andere mooie aspecten van mezelf naar boven konden komen.

Ik ben daarna in de leer gegaan bij Senia Melchizedek, leraar bij Lotusjoy, school voor Innerlijk Meesterschap, Bewustzijn, Sjamanisme en Energiewerk.
Bij hem heb ik verschillende opleidingen gevolgd. Het volgen van deze opleidingen hebben er voor gezorgd dat ik een enorme groei gemaakt heb in mijn ontwikkeling. Door alles wat ik aan gegaan ben, stap voor stap, komt mijn ware aard steeds meer naar buiten. Ik sta meer dan ooit met beiden benen op de grond. Stevig geaard. Door deze verdieping en transformatie sta ik met nog meer kracht, liefde en toewijding in mijn praktijk. Vanuit hier zijn mooie nieuwe dingen ontstaan zoals de Groepshealingen en de Sjamanistische Healingen.
Nog steeds volg ik diverse trainingen bij Senia, om op de hoogte te blijven van de nieuwste Healing technieken.

Chandra is het Sanskriet woord voor Maan, Moedergodin. De maan staat voor het vrouwelijke, zachtheid, ontvankelijkheid, innerlijke kennis en wedergeboorte. Met mijn praktijk wil ik vrouwen, mannen en kinderen weer laten stralen. Mijn missie is om iedereen weer in zijn of haar eigen kracht terug te brengen, waarbij ieders potentie tot volledige bloei komt. Bewustwording en inzichten zijn hierbij de sleutelwoorden.

Verder heb ik het geluk gehad om twee schitterende kinderen te mogen krijgen. Kinderen zijn de spiegel van je ziel en ik ben hen dankbaar dat ik zo veel van hen mag leren.