Aflsuiting 2018, sprong naar het nieuwe Jaar 2019

Zaterdag 29 December

Met een Liefdevol Warm hart denk ik terug aan vorig jaar en ik kreeg de vraag of ik weer een avond wil geven om het afgelopen jaar samen af te sluiten. Ik heb er over gevoeld en voel , zie en hoor weer een grote Ja.

We gaan een heel bijzonder nieuw jaar tegemoet waarin weer zo veel gaat gebeuren. Nu nog haast niet te beseffen. Wat een jaar hebben we achter de rug. Het jaar 2018 met een jaartrilling 11 wat stond voor een Meesterjaar. Net als ik zelf, heb Jij vast ook een enorme ontwikkeling door gemaakt. Vele uitdagingen overwonnen en er zijn zo veel stappen gemaakt.

Een jaar van diep loslaten, verruiming, groei, bewustwording, Liefde, Geluk, hartsverbindingen, oude overtuigingen los laten. Diepe inzichten dat we hier zijn om te gaan staan in ons Meesterschap, verkregen door verschillende ervaringen die soms veel pijn deden, maar als je er aan overgeeft je er steeds sneller door heen mag gaan. Vele lessen zijn weer geleerd.

Hoe mooi is het om tijdens deze avond weer samen te Zijn en in Liefde en meditatie terug te blikken op het afgelopen jaar. Te zien wat er aan groei en ontwikkeling gebeurd is en wat we allemaal achter ons hebben mogen laten. In de energie te voelen wat er in ons en ons leven verdiept mag gaan worden het komende jaar. Te voelen welke nieuwe zaadjes er weer geplant mogen gaan worden voor 2019.

Het zal gaan ontstaan die avond maar ik voel een ritueel waar we het letterlijk in de energie neer gaan zetten.
Ik voel me zo ontzettend dankbaar voor alles van het afgelopen jaar dat ik vanuit de grond van mijn hart dit alles zo graag wil vieren met iedereen die ook voelt deze behoefte te hebben. Weer een hele mooie zachte hemel op aarde energie neer te zetten met z’n allen waarin we werkelijk dit jaar vanuit zachtheid en Liefde af mogen sluiten en alvast een sprong in het nieuwe mogen maken met elkaar.

Naast de meditatie die ik zal geven zal ik ook een Trinity Blessing geven. Deze Blessing zal er alles wat nu niet meer resoneert in je leven en systeem weg laten gaan. Zodat er nieuwe ruimte komt.

Kom je mee vieren?

Thee en lekkers zal in overvloed aanwezig zijn. Mannen en vrouwen zijn welkom.

Om 19:30 uur ben je welkom. Einde rond 23 uur.

Adres: Noordweg 69, 4333 GB, Middelburg.

Bijdrage voor deze avond is 15 Euro.

Ik hoop je te zien.

Harte-groet
Cindy

info@praktijkchandra.nl of 06-30003117.

Comments are closed.